reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

hej
bzyczek na pewno po takiej serii pechowej w koncu przyjdzie czas na wiecej szczęścia. Duzo zdroweczka!
anitha moj ma 2 miesiace i mam problem bo w pasie mi sie nie miesci:)
joasia no to pewnie sie cieszycie bardzo, ze parka! gratuluje:D
a u nas...jutro przeprowadzka jak ja to przezyje, juz nie mam sily ale na szczescie malego uspilam wiec biore sie do roboty moze zasnal na dluzsza chwilke...
ooo wlasnie zapomnialam mam pytanko, ktora z was ma fotelik maxi cosi?? mojego jak ubiore grubiej to biedy sie denerwuje bo mu ciasno, niby do 13kg ten fotelik i nie wiem czy wyciagnac ta wkladke bo w instrukcji jest ze do 5 m-ca dziecko musi byc z ta wkladka! i nie wiemm..a
my na poczatku lutego lecimy do pl i chcialam wziac stelaz i fotelik wpiety jak to jest w rayanerze leciala ktoras z was?? bo nie wiem czy policza ta jako wozek czy jako wozek i fotelik?
milego dnia

reklama
basienka ja tak mialam z patrykiem wlasnie i wsumie mam do dzis.. szybko rosl i waga tez nie ta co powinna:-D wiec np ubranka na 6-9 mc ubieralam mu jak mial 3-4 mce , w tej chwili ubrania maja wspolne pomimo ze 2 lata roznicy jest miedzy nimi - patryk jest nizszy od dominika tylko o 6 cm :-D dobre to pod wzgledem takim ze jak kupie spodnie do zawsze na ktoregos beda dobre hehe

joasia super ze bedzie chlopczyk gratuluje :-)

ja sie zebrac dzis za sprzatanie nie moge, mam jakiegos lenia.. jedynie pranie zrobilam od rana:baffled:

Basienkaaa jak wezmiesz stelaz i do niego fotelik to Ci nic nie policza za to. Tylko powiedz przy odprawie ze wozek sklada sie z 2 czesci to na wszystko nakleja Ci osobne naklejki. Kiedys przede mna leciala para i mieli normalny wozek, taka spacerowke ze stelazem do krorej mieli wpiety fotelik i powiedzieli ze wozek sie sklada z 3 czesci i tez nie bylo problemu. Ale moze trafili na kogos fajnego. Ale w Twoim przypadku napewno Cie nie policza za wozek.

Moja Natalia na szczescie nie ma takich problemow zoladkowych jak cos zje ze skorka. Jabkla, pomidory i winogrona je ze skorka i nic jej nie jest. Jablka to nawet nie pozwala sobie pokroic tylko je takie w calosci.

Pozdrawiam wszystkich i ide dalej sie pakowac bo w niedziele lecimy juz do Polski

A ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobilam. Mialam kontrole u okulisty w Glasgow wiec przy okazji wpadlam do primarka bo moj Kuba powyrastal ze wszystkich spodni i przy okazji malej kupilam kilka rzeczy ale musze stwierdzic ze primark nie jest juz taki tani. Pojechalam po drodze po gre dla Kuby i niedawno wrocilam do domu.
Joasia dobrze ze impreza sie udala i gratuluje parki
Azorek wspolczuje, wez ja na chwile na dwor swierze powietrze dobrze jej zrobi. Ja ze swoja ostatnio malo wychodze i juz widze ze jest okropna
Bzyczek a wyslalabym gdybym wiedziala gdzie. Nigdzie nie widzialam ogloszenia, na stronie tesco tez nic nie ma

Potrzebuje kopa na rozruch bo jakos mi sie nic nie chce

Ostatnia edycja:
justaa dziekuje, mam nadzieje ze do lutego jeszcze sie bedzie miescil w tym foteliku:)heh...
anitha no moj to nawet w niektorych jeansach sie nie miesci w lydkach, poprostu na jakies liliputki te spodnie...ajj najwazniejsze ze zdrowy, jak stanie na nogi to bedzie z tata na jogging chodzil heh..
ja tez dzisiaj malo co zrobilam. Nawet nie mam nic na obiad bo kuchnia juz prawie cala spakowana:)

widzisz justaa u nas tez to pierwszy raz ze takie cuda sie dzieja po owocach:szok: jablak tez nie pozwala kroic bo wtedy juz nie jest to jablko;-) to co obieram ze skorki to np banan bo ze skorka raczej nie da rady zjesc;-):-) ja takie zatrucie kiedys mialam ze moj tato po pogotowie dzwonil i okazalo sie ze skorka z pomidora byla na zoladku wiec to chyba nie ma regoly czy czlowieczek jest duzy czy maly. czasem sie poprostu zdazy:dry: a koniec koncow spaceru nie bylo bo chlusnela znowu i kolejne ogarniencie bajzlu bylo, ta zaplakana i zmeczona bo ilez mozna rzygac wiec polozylam ja spac z kubkiem wody.:zawstydzona/y: teraz slysze ze sie budzi powoli i bedzi emega glodna a jedyne co moge jej dac to tost z maselkiem lub bulka ktora w sumie od rana meczy i cos nie ma na nia ochoty:dry:moze teraz jak juz glod w doopinke zagladnie to zje. jakos mi sie wydaje ze ona nie wola o jedzenie bo sie boi ze znowu bedzie wymiotowac:dry::-( ale okazalo sie ze mezasty wraca na godzinke czy dwie do domku bo za rezerwacje stolika w chinskiej knajpie chcieli po 14Ł od osoby wiec uznali ze jednak spotkaja sie na kreglach przy piwku i w miedzy czasie cos tam do jedzenia upoluja:tak: to bede miec chwilke zeby sie polozyc bo kregoslup mi do dooki ucieka normalnie:sorry2:

Witam się i ja. Pisałam nie co wcześniej (ok 5 rano) nie mogłam spać. Naskrobałam całą stronę i wszystko zniknęło razem z zasięgiem netu:wściekła/y:... Wczoraj przyszłam z pracy tak zmarznięta, że wzięłam tylko szybko prysznic i nura do łóżka. A o 4 rano się obudziłam i nie mogłam spać. :no:
Azorek współczuję. Straszne jest to jak dziecko się tak męczy. Może zamiast wody do picia podawaj jej DIAROLYTE podaje się to właśnie przy wymiotach, jak i przy biegunce. Zapobiega odwodnieniu organizmu. A jak sama nie będzie chciała wypić to choćby po trochu ze strzykawki. Mam nadzieję, że jej się polepszy.
Joasia kochana bardzo serdecznie gratuluję synka. Też zawsze marzyłam o prace. No w pewnym sensie mam :-D
Basienkaaa nie sądzę abyś miała jakiekolwiek problemy na lotnisku. My swego czasu przewoziliśmy wózek podwójny i do tego osobno 2 foteliki (nie były montowane do wózka) i nie musieliśmy nic płacić.

My juz zaliczyslismy spacer, nawet przyjemnie jest chociaz troche mrozno, wlasnie zjedlismy obiad, teraz kawka a pozniej nie wiem co. Oczywiscie nic mi sie nie chce

reklama
Mnie też się dziś nie chce. Kończę kawe i wybywam z Małą na zakupy.
Mam pytanie bo trochę się zgapiłam i zapomniałam o tym jak byłam w PL. Czy tutaj gdzieś można kupić opłatki? Są w polskich sklepach?

Do góry