reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Ostatnia edycja:
reklama
rowerek biegowy to taki bez pedalow. uczy dziecko zachowania rownowagi :) podobno ;] kokua-rower-biegowy-jumper-czerwony-like-a-bike-wysylka-gratis-.jpg

Szczerze to nie widze mojego dziecka na tym, nawet nie wiem czy to co podalam byloby dla niej dobre. Chyba poczekam i jak sie cieplo zrobi to jej kupie zwykly rowerek zeby na spacery miala. A teraz dokupie lozeczko i bedzie miala caly zestaw dla lalek

isabell czy masz na mysli cos takiego jak scuttlebug Scuttlebug Beetle Red / Black#
bo jesli tak to Twoja mala bedzie na to za duza. Mam takiego rozowego juz od chyba 5 miesiecy i jezdzi nim po mieszkaniu ale widze ze na nia juz jest za niski. Ona jest wysoka jak na swoj wiek ale i tak wydaje mi sie ze taki balance bike bedzie dla niej lepszy. Ja w kazdym razie planuje kupic go na 2 urodziny.

Ostatnia edycja:
isabell to jest cos na zasadzie tego balance bike tylko ma nieregulowane siedzienie wiec jak Ci mala urosnie to bedzie znowu za niskie tak jak ten moj scuttlebug. A w tych rowerkach mozna siedzienie podniesc do gory. Jesli masz zamiar kupic cos w tym stylu to bym sie jednak sklonila do balance bike - czy to drewnianego czy metalowego. Widzialam tez gdzies plastikowe (chyba nawet w lidlu maja byc w przyszlym tyodniu ale nie wiem czy sa dobre jakosciowo)

znalazlam cos takiego co o tym myslisz ? http://www.ebay.co.uk/itm/Snowflake...IA+UA+FICS+UFI&otn=21&pmod=350495198525&ps=54

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny, tak czasami was podczytuje ale zeby cos napisac to potrzeba dluzszej chwili...a tu jak nie maly to zawsze cos... Nasz Olivierek rosnie jak na drozdzach juz wazy prawie 7kg jest zdrowiutki:) spi najjlpiej nocami wczoraj nawet 8 h:) a tak to 5,6 i sie budzi na jedzonko! Wczoraj bylismy w Edim wyrabiamy mu paszport i na poczatku lutego lecimy do Polski-bedzie to wielka niespodzianka dla rodzicow bo nic nie wiedza, zwlaszcza dla mojego rodzicow bo jeszcze nie widzieli wnuka:( niech żaluja! heh...
z przygotowan u mnie do swiat to prawie jeszcze nic,..oprocz tego ze mam bombki na choinke!!! :) w ten weekend sie przeprowadzamy na nowe mieszkanie bo tu nam zalalo chate po tych sniegach i jest duza wilgoc wiec z malym dzieckiem to nie za bardzo mieszkac w takich warunkach...
swieta niestety spedzamy tu,..sami :( z Olivierkiem:))))) jedynie on sprawi ze te swieta beda wesole:)

Witam z kawka. Jejku jaka tu cisza ostatnio. Moja Majka byla wczoraj albo tak zmeczona albo rozdrazniona przez ten wiatr ze sama nie wiedziala co chce, wiec o 19 juz w lozku byla. W nocy wypadla z tego lozka, nie wiem jak ona to zrobila a dzisiaj wstala w dobrym humorze. Za to ja chyba bede miec do du dzien bo dostalam @ i tak mnie brzuch boli ze nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak bolalo

reklama
basienka ale Ci dobrze-8h...oj wreszcie bym się wyspała...ale też nie mamy co narzekać;)

mam dziewczyny pytanie: mam spotkanie w sprawie NINU, musimy jechać do ediego samochodem z Małym (nie wiem jak damy radę jak on w ciągu dnia nawet co godzinę je a karmię piersią;p). może wiecie gdzie można blisko stanąć samochodem za free???

Do góry