reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

elffetus sliczny synek!

doveinred ja znam pare osob ktore bez problemu zdaly w Dunfermline (choc to troche dalej od Edi niz Bathgate_ miasto nie za duze i same ronda praktycznie, reszta swiatla wiec jazda raczej prosta. Chociaz nawet w Edim nie jest zle w porownaniu z Polska ;)

reklama
dziendoberek:-) zaprowadzilam amelkowne na spotkanie z peppa do monkey biznesu i co....dostala ataku paniki na widok peppy hahahah jak wychodzilysmy peppa dala jej balonik i juz sie mloda z nia oswoila...ale to jak wychodzilysmy:szok::-D i dziecko mi dorasta ojjj amelkowna wsiakla mi gdzies 20 min jej szukalam...znalazlam i chcialam za nia isc ale mi nie pozwolila:szok: i tak sobie smigala po tym malpim gaju dozwolonym od 4 lat bez opieki bo ile razy chcialam za nia isc to mi uciekala i nie umialam jej znalesc:eek::baffled:ale wiedziala gdzie siedzimy z kolezanka to co jakis czas wpadala zerknac czy jeszcze jestem ;-):-) ehh jak ja sdie oswoje jak ktoregos dnia wyjdzie sama na dwor to ja nie wiem:confused2::sorry:

Witam

Moje siostra właśnie robi sobie prawo jazdy i faktycznie ją to trochę kosztuje :baffled: też się uczy od podstaw i wydała już małą fortunę na jazdy.
Doveinred, to zdaje się można wziąść także na prawo jazdy, poczytaj, mam nadzieję, że się przyda
ILA Scotland

zdaje się, że któraś z was wspominała coś o problemach z zasypianiem u dzieciaczków. Tu daje kolejnego linka, dla mnie to nie napisali nic szczególnie odkrywczego, ale może komuś pomoże ;-)
przeklej.pl - Podgląd: kazde dziecko moze nauczyc sie spac .pdf

Chciałam powiedzieć, że- odpukać- od jakiegoś czasu mojej dziumce nie ropieje oko :happy::-) Nie chcę na razie za bardzo się cieszyć, bo juz kilka razy tak było, ale póki co od jakiś dwóch tygodni nawet odrobiny ropy nie ma :-) Oby tak zostało :tak::tak:
No, a poza tym moje dziecko sprytne nauczyło się włączać pralkę. Włączać :szok::szok: Czyli najpierw ustawia sobie temperaturę, a potem naciska Start :no: Mało tego, dziś próbowała włączyć żelazko do kontaktu. No, jak rany kota, tego jej nie uczyłam :eek::baffled:
Uciekam obejrzeć film jakiś, dobranoc

vampiria to uwazaj ;) jak ja sie nauczylam wlaczac zelazko to rodzicom dywan wyprasowalam, a ze byl to taki sztuczny dywan z lat 80 to stopil sie od razu, a potem jeszcze te stopione dziury pomalowalam pisakami zeby ladnie wygladalo :) Ale ja troche starsza bylam niz twoja mala.

reklama
co tu znowu taka cisza?

vampiria super ze z malej oczkiem juz lepiej :-) oby tak zostalo . z ta pralka to uwazaj kiedys czytalam o dzieciach ktore bawily sie pralka nie pamietam tego dokladnie ale bylo jakos tak ze jedno weszlo do pralki (pewnie do polowy) a drugie naciskalo guziczki.. pralka sie wlonczyla i zaczela wirowac i bylo po dziecku:-( ja naszczescie mam taki wyloncznik z produ ale i tak zawsze mam stresa jak mi pralke otwieraja..

rany ale wieje , mometami mam wrazenie ze zaraz mi okna powyrywa:szok: my juz ubralismy choinke :-) nie jest rewelacyjna bo co chwile mi bombki przewieszaja ale wazne ze jest :-D

Do góry