reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam dziewczyny
U nas maluch juz drugi tydzien choruje, ma kszelek i nieprzespane noce. Jakos pechowo sie nam wszystko ulozylo, tym bardziej, ze 4 tyg temu wszyscy, wlacznie z malym, mielismy rotawirusa. Nic przyjemnego.

reklama
Oj KIKI współczucia ogromniaste, prez ta :wściekła/y: pogode nonstop jakies chorobska sie czlowieka czepiaja.
DDDDUUUUUUZZZZZZZOOOOOOOOOOOOO zdrówka dla maluszka no i dla Was.

JUSTYNA170979 jak tam??przygotowana juz do przeprowadzki??
co do chorob to my ciagle tez chorujemy,mlody zastrzyki nadal jutro do kontroli idziemy no i zobaczymy co dalej?

Witam Was dziewczynki!!!
Trochę mnie nie było ale to przez chorubsko,nasz synus nas ostatnio tak wystraszył.
W niedziele dostał takiej gorączki że stracił przytomnosć trzeba było wzywać karetkę no i oczywiscie szpital:no:Siedzielismy dwa dni w szpitalu,okazało się infekcja z gardła no i przy tym taka wysoka gorączka.Teraz jest już troszkę lepiej tylko ta gorączka czasami się wraca szczególnie nad arnem i wieczorkiem.Martwi mnie że od niedzieli tak długo się wraca, może to normalne .Może wy macie jakis dobry sposób na zbicie gorączki?Moje biedactwo a w sobote czekają go urodzinki;-)
KAROLINNA witamy na forum :-)
KIKI dużo zdrówka dla maluszka :tak:
ISUNIU jak tam poszło daj znać;-)
JUSTYNA jak tam juz ku koncowi do przeprowadzki powodzenia:-)

No ja sie wlasnie zegnam z komputerkiem hihi;-), zaraz bedzie spakowany i jutro raniutko wysłany.
Do usłyszonka już na szkockiej ziemi, ale mam nerwa hi:rofl2::laugh2::dry::sorry2:.
A no i duzo zdrowka dla szkrabow no i rzecz jasna dla Was.

BERNI ja juz dzisiaj bo nie wiem kiedy za sterami zasiade, mam nadzieje ze komputer przetrwa a jak nie to ... bede zła hihi, no dobra koniec gderania, z okazji 3 latek wszystkiego co najlepsze dla Twojego Syncia !!!
2028.gif

W dniu Twoich urodzin
Zawsze uśmiechniętej buzi,
Wesolej zabawy
i
Mnóstwa słodkich całusów
życzy Alexik z mamusią

Oj naprawdę przeżylismy troszkę zQo,ale już najgorsze minęło.A co u Was jak tam zdrowi jestescie jak malutki przeszło mu?
Bardzo dziękujemy za życzonka Urodzinowe Justyna i szerokiej drogi :-)
Do klikania już na miejscu w Szkocji o ile przetrwa twój komputerek:-D.
Miłej nocki życzę Wam dziewczynki !;-);-);-)

berni78 no niestety mlody jeszcze nadal pokaszluje takim mokrym kaszlem,dzis idziemy do kontroli rano wzial ostatni zastrzyk no i zobaczymy co dalej juz nie mam sily jest chory juz 2 tyg:no::no::no:
upsss zapomnialam o urodzinkowych zyczeniach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wszystkiego najlepszego dla synusia:-):-):-):-)

reklama
Do góry