reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

hej dziewczyny!!!
Kurcze jestem przerazona ta sluzba zdrowia bo u nas bez antybiotyku ani rusz przewaznie mamy taki scenariusz:
2 dni katar<zapalenie oskrzeli na 3 dzien<na czwarty na pluca schodzi
wiec same rozumiecie nie zawsze skutkuje antybiotyk do ustny napewno wezme cos ze soba bo ja juz bez lekarza wiem kiedy trzeba podac antybiotyk ale zaczelam sie zastanawiac czy serii zastrzykow nie wziasc tylko kto mu je tam zrobi:hmm:
isunia Szybko macie w Szkocji swieta:-):-):-) wszystko dopiero przed nami:tak::tak::tak:

reklama
.Hej Kobitki. .Ja mieszkam z moją córcią i mężem w Glenrothes,to w Szkocji ;-). Jestesmy tu z Małą 3 miesiące i powolutku się przyzwyczajamy. .Mogę się przyłączyć do dyskusji? :-) .

Karolina pisz duzo ,jakie byly twoje poczatki w Szkocji bo to dopiero przedemna
My dzis bylismy z mlodym do kontroli nadal jeszcze zastrzyki za 3 dni do kontroli mam nadzieje ze juz bedzie ok.

ISUNIA to trzymam mocno kciuki za Ciebie jutro!!! Powodzonka!!!
9047.jpg

.Dzięki dziewczyny za powitanko:tak:.

.My jesteśmy już tutaj parę miesięcy i się przyzwyczajamy;-),zaczynam coraz lepiej rozumieć ich akcent;-).

.JUSTYNA170979 jeśli dobrze przeczytałam to przenosicie sie do Kirkcaldy?to bardzo blisko Glenrothes;-).Bardzo fajne te wasze przyszle miasteczko:tak:,ostatnio bylismy tam na oficjalnym zapaleniu lampek swiatecznych;-).I ogolnie na zakupach;-).

.zQo a gdzie bedziecie mieszkac? u nas bylo duzo emocji w zwiazku z przeprowadzka do Szkocji,pierwszy raz lecialysmy samolotem,nowe miejsce itp.Ale teraz nawet ok.

.issunia trzymam kciuki:tak:.

.Miłego wieczoru:-).

Karolina jeszcze dokladnie niewiemy ale oklce Glasgow
ja tez bede leciec pierwszy raz i dzieci tez tylko maz juz latal samolotem na sama mysl to mnie sciska w zoladku:tak::tak::tak:

reklama
zQo lot samolotem to nic strasznego, za pierwszym razem tez mialam pietra :szok: ale strach ma wielkie oczy, zobaczysz :tak:.

KAROLINNA, tak własnie, dobrze wyczytałaś, lecimy do Kirkcaldy. Fajnie ze blisko mieszkasz, moze bedzie okazja sie spotkac.

ISUNIA daj znac kochana jak poszlo i czy juz po bo wytrwale trzymam ;-), kciuki oczywiście hihi.

Pozdrawiam i milego dzionka.

Do góry