reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Wednesday1.gif

zQo tak dobrze pamiętasz to Ja sie przenoszę, już za 9 dni :-D, ale mam nerwa przez ta przeprowadzke, chyba za bardzo sie wszystkim przejmuje ale kurcze nie umiem inaczej. Przenosze sie konkretnie do Kirkcaldy.
Narazie zmykam ale jeszcze sie pojawie.
Naraski. PA

reklama
JUSTYNA kurcze kiedy ja bede miala tylko 9 dni do wyjazdu u nas jeszcze jest 65dni
a czym sie tak denerwujesz?
Isunia do swiat to jeszcze....przynajmniej mi sie tak wydaje ale wiem ze zleci szybko:-):-):-)

dziewczyny powiedzcie mi czy w szkocji sluzba zdrowia rozni sie cos od tej w angli bo mnie to strasznie przeraza,chodzi mi o mlodego bo on chorusek maly jest i zazwyczaj konczy sie antybiotykiem a wlasciwie zastrzykami:no::no: tak jak teraz jedna seria doustnego antybiotyku nic nie dala no i od wczoraj mamy zastrzyki:no::no::no:

Tak ISUNIU słyszałam o tych nieszczesnych dyskach, ładnie narobili, az szkoda gadac :no:.
Tax Credit już załatwiony (bo to najważniejsze) tylko adresik bede musiala zmienic jak juz bede na miejscu bo nie robia tego z wyprzedzeniem tak samo z CHB, a tak to juz wszedzie adresik pozmieniany:tak::-D.
Lecimy samolotem, dlatego duzo gratow zostawiamy (niestety) i jest dylemat co hihi, właśnie jestesmy w trakcie pakowania (MASAKRA)(dlatego tez musialam sobie zrobic przerwe zeby przypadkiem Mojego nie zabic haha:-D).
Chcielismy wynajac samochod, wszystko tam wpakowac i po sprawie ale taki transporcik to 800 funtow czyli stwierdzilismy ze sie nie oplaca, bo za ta kaske to sie kupi nowe rzeczy, przynajmniej zajecie bede miala na poczatek, najgorsze ze monitora nie bedziemy mieli a nie wiadomo kiedy sie kupi no i czy komputer przezyje podróż (hmmm wyjdzie w praniu, jak sie długo nie bede pokazywac to znaczy ze szlag go trafił :sorry2:).
Ups troszke sie rozpisałam, wracam do pakowania bo teraz moj mnie zabije :-D:-D.
Naraski i buziaczki.

Witam dziewczynki:-)
Oj słyszałam o tych dyskach:szok::szok::szok:,masakra.
A jesli chodzi o leczenie zQo to isunia ma rację bardzo lubią penicyline,Ja też isuniu tutaj dowiedziałam się, że mój mały jest na nią uczulony:tak:.Ja też przechodziłam takie deprechy jak Ty też byłam gotowa już jechać ale do czego :confused::-D.Ja teraz to już żyje prawie swiętami i urlopem który już za 30dni:-);-):-).
Buziorki i pozdrowionka dla Was!!!:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry