reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hej Mamusie! Dopiero wczoraj zobaczyłam ten wątek:-) chciałam dołaczyć do Was...pozwolicie:-) ?

Mieszkam niedaleko Stirling,w malej miejscowosci Callander.Piękna miejscowosc,przede wszystkim jest tu cisza i spokój,wszyscy sie znają i uśmiechaja.Tęsknie troche za Polska i przyznam,ze czasem myślimy z mezem o powrocie...świeta niestety tu spedzimy:-(...to juz trzeci rok....no ale pierwszy rok z Nasza córeczką Amelusią:-D

pozdrawiam

Witam AGAA321 ty nie pytaj czy mozesz tylko wskakuj i klikaj:-D:tak::-D.
Pomalutku, pomalutku nam sie wateczek rozrasta, tylko kobietki nam sie ukrywaja, ja sorki wielkie ze sie zadko pokazuje ale korzystam z neciku goscinnie.
My tez swieta spedzamy na ziemi szkockiej :-( ale plakac z tego powodu to raczej nie bedziemy hihi.:dry::confused:

Nic zmykam bo mi sie garnek zaraz spali.
Pozdrowionka.

isunia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):-):-):-)
ja to zawsze przy okazji urodzin depreche lapie ze juz taka stara jestem:no::no::no:
agaa witaj:-):-):-):-) ja staram sie czesto zagladac;-);-)
A nasze to ostatnie swieta w Polsce przynajmniej na jakis czas:-):-):-):-)

My mamy z kolei problemik - nasz szkrabina dwa dni temu spadl z przewijaka na podloge w lazience, krewka mu z nosa poleciala. Na szczescie wstrzasu zadnego nie ma. Niestety teraz placze jak go probujemy polozyc na przewijak. Ale jak!!!!

reklama
Do góry