reklama
Hej Mamusie! Dopiero wczoraj zobaczyłam ten wątek:-) chciałam dołaczyć do Was...pozwolicie:-) ?
Mieszkam niedaleko Stirling,w malej miejscowosci Callander.Piękna miejscowosc,przede wszystkim jest tu cisza i spokój,wszyscy sie znają i uśmiechaja.Tęsknie troche za Polska i przyznam,ze czasem myślimy z mezem o powrocie...świeta niestety tu spedzimy:-(...to juz trzeci rok....no ale pierwszy rok z Nasza córeczką Amelusią
pozdrawiam
Mieszkam niedaleko Stirling,w malej miejscowosci Callander.Piękna miejscowosc,przede wszystkim jest tu cisza i spokój,wszyscy sie znają i uśmiechaja.Tęsknie troche za Polska i przyznam,ze czasem myślimy z mezem o powrocie...świeta niestety tu spedzimy:-(...to juz trzeci rok....no ale pierwszy rok z Nasza córeczką Amelusią
pozdrawiam
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Witam AGAA321 ty nie pytaj czy mozesz tylko wskakuj i klikaj.
Pomalutku, pomalutku nam sie wateczek rozrasta, tylko kobietki nam sie ukrywaja, ja sorki wielkie ze sie zadko pokazuje ale korzystam z neciku goscinnie.
My tez swieta spedzamy na ziemi szkockiej :-( ale plakac z tego powodu to raczej nie bedziemy hihi.
Nic zmykam bo mi sie garnek zaraz spali.
Pozdrowionka.
Pomalutku, pomalutku nam sie wateczek rozrasta, tylko kobietki nam sie ukrywaja, ja sorki wielkie ze sie zadko pokazuje ale korzystam z neciku goscinnie.
My tez swieta spedzamy na ziemi szkockiej :-( ale plakac z tego powodu to raczej nie bedziemy hihi.
Nic zmykam bo mi sie garnek zaraz spali.
Pozdrowionka.
zQo
Entuzjast(k)a
isunia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):-):-):-)
ja to zawsze przy okazji urodzin depreche lapie ze juz taka stara jestem
agaa witaj:-):-):-):-) ja staram sie czesto zagladac;-);-)
A nasze to ostatnie swieta w Polsce przynajmniej na jakis czas:-):-):-):-)
ja to zawsze przy okazji urodzin depreche lapie ze juz taka stara jestem
agaa witaj:-):-):-):-) ja staram sie czesto zagladac;-);-)
A nasze to ostatnie swieta w Polsce przynajmniej na jakis czas:-):-):-):-)
My mamy z kolei problemik - nasz szkrabina dwa dni temu spadl z przewijaka na podloge w lazience, krewka mu z nosa poleciala. Na szczescie wstrzasu zadnego nie ma. Niestety teraz placze jak go probujemy polozyc na przewijak. Ale jak!!!!
reklama
Podziel się: