reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam kobietki, ja juz na szkockiej ziemi, tylko z londynskim katarem hihi :tak::-D. Nie mam tylko stalego dostepu do neciku :-( no ale juz niedlugo.
Zdrowka zycze i pozdrawiam goraco !!!

Bardzo tu ladnie, duzo spokojniej niz w Londku, no i nie slychac co minute samolotu :-D i wogole duzo ciszej, przyjemnie, tylko troszke brrr zimniej. Jak narazie nie za duzo chodzilam bo katar mi wisi po ziemie :baffled:, no ale jak przejdzie to zwiedze wszystko hihi:-D.

1.gif

Witamy Justyna w Szkocji bardzo gorąco:-):-):-) w krainie deszczowców:-D
Bardzo dziękujemy za życzonka urodzinowe isuniu.U nas teraz wszystko w porządku mały już lepiej chociaż teraz mam czasami takiego pietra że:szok:.My już jestesmy myslami że za niedługo swięta no i do Polski urlopik:-)yupi!!!
28.gif

Wielkie gratulacje isuniu za zaliczenie :tak:
Pozdrawiam cieplutko PAPATY!!!

jak to jest, ze gdy przylatuje do Szkocji to mi mowia ' wczoraj jeszcze swiecilo sloneczko', gdy przylatuje do Pl mowia to samo????

Hej
ja od paru dni dosc zalatana
sprawy paszportowe zaltwiamy no i okazalo sie ze nie takie proste bo
my jestesmy w zwiazku no i nie wystarczyl im skrocony akt urodzenia tylko zazyczyli sobie zupelny.
biuro paszportowe mamy w walbrzychu mieszkamy w klodzku a mlody rejestrowany byl w USC we Wroclawiu takze jezdze od 3 dni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
isunia no mlody dosc chorowity ze 4-5 razy w roku zapalenie oskrzeli:no::no::no: no i tak sie boje jak to w Szkocji bedzie.

reklama
Do góry