reklama
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Witam kobietki, ja juz na szkockiej ziemi, tylko z londynskim katarem hihi . Nie mam tylko stalego dostepu do neciku :-( no ale juz niedlugo.
Zdrowka zycze i pozdrawiam goraco !!!
Zdrowka zycze i pozdrawiam goraco !!!
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Bardzo tu ladnie, duzo spokojniej niz w Londku, no i nie slychac co minute samolotu i wogole duzo ciszej, przyjemnie, tylko troszke brrr zimniej. Jak narazie nie za duzo chodzilam bo katar mi wisi po ziemie , no ale jak przejdzie to zwiedze wszystko hihi.
Witamy Justyna w Szkocji bardzo gorąco:-):-):-) w krainie deszczowców
Bardzo dziękujemy za życzonka urodzinowe isuniu.U nas teraz wszystko w porządku mały już lepiej chociaż teraz mam czasami takiego pietra że.My już jestesmy myslami że za niedługo swięta no i do Polski urlopik:-)yupi!!!
Wielkie gratulacje isuniu za zaliczenie
Pozdrawiam cieplutko PAPATY!!!
zQo
Entuzjast(k)a
Hej
ja od paru dni dosc zalatana
sprawy paszportowe zaltwiamy no i okazalo sie ze nie takie proste bo
my jestesmy w zwiazku no i nie wystarczyl im skrocony akt urodzenia tylko zazyczyli sobie zupelny.
biuro paszportowe mamy w walbrzychu mieszkamy w klodzku a mlody rejestrowany byl w USC we Wroclawiu takze jezdze od 3 dni
isunia no mlody dosc chorowity ze 4-5 razy w roku zapalenie oskrzeli no i tak sie boje jak to w Szkocji bedzie.
ja od paru dni dosc zalatana
sprawy paszportowe zaltwiamy no i okazalo sie ze nie takie proste bo
my jestesmy w zwiazku no i nie wystarczyl im skrocony akt urodzenia tylko zazyczyli sobie zupelny.
biuro paszportowe mamy w walbrzychu mieszkamy w klodzku a mlody rejestrowany byl w USC we Wroclawiu takze jezdze od 3 dni
isunia no mlody dosc chorowity ze 4-5 razy w roku zapalenie oskrzeli no i tak sie boje jak to w Szkocji bedzie.
reklama
Podziel się: