reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

A ja dzis juz zaliczylam spacerek:)cwiczebny z kolezanka i jej dzidzka:)dookola artura w dwie godziny:)pogoda piekna!!!
No i najwazniejsze!!!!!Dzis jak lezalam w lozku to poczulam Fasolke!!!!Przeciagala sie !!!!!!

reklama
U nas dzis jesy niedobrze:-(
Moje male biedactwo jest chorutkie:-(. ma czerwone oczki, kaszelek i lekko zapchany nosek z ktorego czasami pocieknie katarek:-(... Zbytnio nie wiem co zrobic bo to przeziebienie , i jedyne co to siedziec w domku i czekac az przejda wszystkie symptomy przeziebienia- male biedactwo:-(
Wiec ja wypisuje pewnie sie z tej kawki :-(, chyba ze ja we wtorek upieke drozdzowke i wpadniecie do nas. Serdecznie zapraszam.
Asiek- pisz cos na forum, praca to nie wszystko:tak:
Emilia - super ze macie internet, my tez mamy virgina juz od 2 latek i nienazekamy. Pozwolilam sobie zobaczys twoj profil na NK. Moj G tez byl na UG ale troche wczesniej wiec pewnie sie nie znacie.

Almani wszystkiego najlepszegooo!!!!Duzo zdrowka,radosci, zadowolenia z faceta no i wspanialych przyjaciol!!!
doveinred Szkoda mi bardzo twojego malenstwa!!Maam nadzieje ze szybko mu przejdzie.
Ja sie dostosuje co do miejsca i godziny.

Slowo-klucz drozdzowka!!!!!mniaaaammmmmmm
A na UG spedzilam tylko rok na filologii rosyjskiej:) za to najlepszy rok mojego calego studiowania:D

Doveinred Wiem zaniedbałam was. Przepraszam! Choć na usprawiedliwienie moge powiedzieć iż po 12 godzinach od 8 do 8, po prostu nawet nie wpadłam na to iż można włączyć kompa. Po pracy to prysznic, wiadomości, a i telefon do teściów(to tematycznie), i ukochane łóżko. hiii

A co do teściów. Moja teściowa jak się dowiedziała że jestem w ciąży, to wymyśliła że przecież my pomocy będziemy potrzebować.A że ona już nie pracuje ma dużo wolnego czasu, to przyjedzie początkiem Maja, ( bilet w jedzą stronę). Ja nie obawiała bym się z nią dziecka zostawić, ale ja z nią nie wytrzymała bym dłużej niż tydzień. Ona twierdzi iż ktoś robi coś nie tak jak ona,jest nauczona to jest to źle zrobione!!! Nawet głupi rosół, ostatnio zaczciało mi się z ziemniakami, a ona że tak się nie je!!!! I to są jej odpowiedzi, tak się nie robi, tak się nie je!!!!!!!! Aż się zdenerwowałam!!!!
Ja znoszę ją lepiej kiedy teściu jest w pobliżu, bo ona wtedy jest jakaś łagodniejsza!
My też będziemy TEŚCIOWYMI hiiii.

doveinred dużo zdrowia dla syna!! niech jak najszybciej mu to przejdzie!!!

A co do spotkania u ciebie? Jak Ci nie będzie przeszkadzać dodatkowa osoba, to bardzo chętnie!!! Ja we wtorek kończę o 2!

almani

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.

reklama
gasiorek

Moc najserdeczniejszych