reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
isabellL ja raz zostawiłam dziecko z teściową na pół godziny mówiąc, że mała jest po jedzeniu i żeby jej nie karmić....jak wróciłam to z młodej wylewała się kaszka( tak sie przejadła)...mój J. do swojej matki czemu jej dała skoro prosiliśmy żeby jej nie dawała. A ona na to z fochem: Było jej ze mną nie zostawiać.
No i od tej pory Ala nie została już z nią ani sekundę sama.

Zresztą moja teściowa jest jakaś niezrównoważona psychicznie ( zdarzało jej się grozić mi opieką społeczną i odebraniem dziecka:szok:) i od kilku miesięcy się do nas nie odzywa...mi, ani tym bardziej mojemy J. ( wyrodna z niej mamusia) nie zależy na podtrzymywaniu kontaktu toteż nie wybieramy się tam w ciągu najbliższych lat. Jedyne czego mi szkoda to tego, że Ala w pewien sposób traci jedną babcię.

Dzis Halloween :-) A jutro moje urodziny....chyba po raz pierwszy się z tego cieszę- w końcu mogę świętować i nikt na siłę nie zaciągnie mnie na cmentarz....no i wreszcie ważniejsze będą świeczki na moim torcie niż znicze:)

A tak po za tym to dzień dobry wszystkim:tak: Ja jadę dziś do Ikei po biurko, krzesło i znając mnie tysiąc trzysta małych ładnych ale jak się okaże potem zbędnych rzeczy:-D

Ja rowniez witam z rana. :-)Obudzilismy sie o 6 wiec juz troche nie spie.Widze ze temat mam i tesciowych ciagle trwal.
Isabelll- niezlych masz tesciow
Moja tesciowa jest ok. Ma 70 lat i juz 6 wnokow ktorych czesto bawi i sie nie wtraca ani w wychowanie ani nic. Uwaza ze kazdy ma swoje zycie i problemy z ktorymi trzeba sobie radzic.
almani- no jak ladnie , urodzinki fajnie!!!!:-D znow 18 - ste!!!!!!

Myslalam sobie nad prezentem dla malego i chyba kupimy cos takiego
Buy Vtech First Steps Baby Walker. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
ale pewnie jeszcze zobaczymy.
Isabelll jak wiesz czasem czy cos takiego warto kupowac to daj znac.

Ja chce kupić to samo tylko różowe - Buy Vtech First Steps Baby Walker - Pink. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . :tak:
Moja trzyletnia obecnie kuzynka miała coś takiego-bardzo fajna zabawka. No i jak gadałam z lekarka Ali to polecała- mówiła, że pomaga dziecku, a nie czyni szkód jak chodzik.

no ale zbiek okolicznosci!:-D
Wlasnie gdzies slyszalam ze takie coda sa lepsze od chodzikow.
Pewnie to kupimy bo juz niedlugo maly bedzie dreptal sobie. A gwiazdka i taki duzy prezent, jestem ciekawa jego reakcji!

reklama
Hej dziewczynki,mysle ze to fajna rzecz dla maluszka moze i my kupimy ale troche pozniej maly dopiero ma 5 miesiecy wiec jeszcze chyba sie nigdzie nie wybiera:tak:
Co do tesciowych to powiem tylko tyle ze prawie z cala rodzina od strony meza nie rozmawimy i dalej juz zostawie bez komentarza:tak:
ja czekam na meza i jestem troche wkurzona bo mial byc szybciej a pewnie przed 15 nie wroci :no:no i dzisiaj wybieramy sie do B&Q cos kupic na ta wilgoc na scianach no i mze na spacerek z malym bo piekna dzisiaj pogoda:-)
Jutro 6 lat mija jak jestesmy razem wiec pewnie jakas fajna kolacyjka bedzie
Almani wszystkiego najlepszego na urodzinki,STO LAT STO LAT juz dzisiaj bo pewniejutro nie bede miala jak tu zajrzec

Ostatnia edycja:
Do góry