reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dzięki za życzenia:tak: u was też leje od samego rana? Brrr...
W związku z pogodą jadę dziś jedynie do sklepu po rzeczy dla młodej(pampersy, kaszki, chusteczki itp, itd. ).

A właśnie-widziałam wczoraj dziewczynkę (maks 10 lat) , która z okazji Halloween była przebrana za prostytutkę:szok: Ale i tak najbardziej podobał mi się chłopak przebrany za zakonnicę:-D

reklama
almani Tak u nas też tak paskudnie!!

No nie źle, 10 lat, ja w jej wieku nie znałam takiego słowa. A temu chłopcu można pogratulować pomysłu. hiii:-D

Ja staram nadrobić się zaległości z 3 dni, oj ciężko! Nic wracam do czytania;-).

Tylko chcialam sie przywitac :) i czy mozna sie dosiasc? :-)
Nareszcie wiecej szkockich mam :) w jednym miejscu.
Kasia z Perth

Hej Kasia:-)

Myslalam sobie nad prezentem dla malego i chyba kupimy cos takiego
Buy Vtech First Steps Baby Walker. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
ale pewnie jeszcze zobaczymy.

Mi pomysł bardzo się podoba! Jak już moja fasolka :-D będzie na tyle duża też wybiorę to zamiast chodzika!

Uwielbiam kupować rzeczy dla młodej:tak: ale zauważyłam,że po porodzie znacznie mniej lupie kupować coś sobie:dry:

a ja czaly czas spie:) i pracuje:) wczoraj wstalam o 14.15!!!Szok.
Jutro smigam zalatwic internet i zajrze do sklepu "ciazowego" za princes st.
Niedlugo wybieram sie na joge:)podobno super sprawa w ciazy.

Ja dziś wstałam o 11 :-D! I też bym tylko spała i spała!!

A napisz coś więcej o tej jodze! Gdzie to jest przede wszystkim! I ile godzin w tygodniu, i w jakie dni oraz czy jest to przeznaczone dla kobiet w ciąży?

Pozdrawiam

U nas pada dosc ;) pewnie juz tak teraz bedzie siapac do wiosny :)
Jak minal Wam helloween? Nasze pierwsze w nowym domku i pierwsze samodzielne corci, pierwszy raz poszla z dziecmi z sasiedztwa :) czad, ale dzieci szybko rosna...

Ja chce kupić to samo tylko różowe - Buy Vtech First Steps Baby Walker - Pink. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . :tak:
Moja trzyletnia obecnie kuzynka miała coś takiego-bardzo fajna zabawka. No i jak gadałam z lekarka Ali to polecała- mówiła, że pomaga dziecku, a nie czyni szkód jak chodzik.

Polecam, choc jest jeden maly minus....
Mamy ten jezdzik od ok 2 lat i wszystko jest ok i jest to jedna z ulubionych zabawek Filutka, ale nie wiecie nawet ile razy chcialam ja wyrzucic. Bo do cichych zabawek ono nie nalezy ;) a jeszcze po panelach, to istna masakra.
Jednak faktycznie Filus robil z nim swoje pierwsze kroki, teraz pedzi jak opetany :sorry2: aaaa baterie jeszcze nie wysiadly, choc uzywany jest kazdego dnia....

reklama
Do góry