reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Asiek84 te zajecia sa specjalnie dla kobiet w ciazy:)Zajecia sa w piatki 17.20-18.20.Niestety ostatnio nie zdazylam ale ide w ten piatek, koszt ok 10 funtow.idziesz ze mna??

Dzwoniłam do pracy, żeby dowiedzieć się czy mam piątek wolny. Mam więc bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia :-). we dwie będzie łatwiej o motywacje.
Czy powinnam mieć własną mate? Szczegóły obgadamy we wtorek bo chyba wtedy się spotkamy na kawce?!

Ale lejeeeee!!!!

Spojrzałam na linka.

Yoga for Pregnancy - Annamaria Sacco - From 14 weeks gestation.

Więc raczej postaram się o wolne na 13, to będzie mój 14 tydzień i 1 dzień.

Almani

Z życzeniami aby dzień…

łagodną nadchodził falą,
obmywał myśli pieszczotą,
przetaczał się przez godziny
z radością oraz ochotą,

zagłębiał się w serce ciepłem
i tą czułością nieśmiałą,
a opadając w dłonie
pięknością kwitł i wiarą,

Niechaj upaja zapachem,
wypełnia nim życia przestrzenie,
odnaleźć pozwoli miejsca
gdzie słońce przegania cienie.
©MariaPolak)

Wszystkiego NAJ......

No no no yoga... fajny pomysl na rozluznienie i na spedzenie wolnego czasu.
kravat- super , przybywa nas:-) serdecznie witam:-)

U nas to samo , katarek leci pomalutku. Kupiulam mu krople do noska i taki plyn na inhalowanie powietrza.
Pogoda jest ze lepiej nic nie mowic:-(, ah dobrze ze choc dzionek milo mija.

Jeszcze raz dziękuję za życzenia:) ja już po torciku:-) i pochwalę się- dostałam od mojego Jarka:
parfum-935-149-300x300.jpg

Ale dzis mialam dzien w pracy:( masakra. ludzi mnostwo,czasu malo /Jakos mnie dzis wszystko denerwowalo.Poszlam soebie usiasc na chwilke -odpoczac.A jak wrocilam to zaczelo mnie kuc pod brzuchem:( Powiedzialam dziewczyna ze sie zle czuje i musze usiasc na chwile.Wiecie jak sie wystraszylam!!Kolezanka przyszla zapytac czy wszystko w porzadku a ja zaczelam plakac!!!I tak za kazdym razem jak ktos pytal czy cos sie stalo.Zadzwonilam do Mamy Irenki a on powiedziala ze to pewnie brzuszek rosnie.Ale i tak sie zastanawiam czy ma racje!?!Wiec teraz jestem w domku,lezakuje i mowie sobie ze pewnie Fasolka miala dosc stresu na dzis i tak mi to dala do zrozumienia.A moze powinnam isc do lekarza?

reklama
Emilia- Ja nie mam pojęcia co bym zrobiła. Może idź do lekarza, bo będziesz się zastanawiała cały czas czy jest wszystko dobrze, a nerwy to jak wiadomo nic dobrego, szczególnie w naszym błogosławionym stanie.

Do góry