Basienkaaa wszystko zależy od uczciwości sprzedawcy. Myślę,że powinien oddać kasę. Aczkolwiek jak ja miałam taką sytuację to u mnie najpierw kasa na paypala wpłyneła a potem dopiero email z prośbą o unieważnienie transakcji.
Ale są też uczciwi sprzedawcy. Kiedyś mój sobie chciał grę kupić,nie doczytał dokładnie opisu a tytuł aukcji brzmiał "tytuł gry (nie pamiętam już do co było-jakaś strzelanka) VIP code". No i kliknął na "kup teraz",od razu paypalem zapłaciliśmy Było tanio bo chyba 7,50 podczas gdy na innych aukcjach ta gra była po ok15,po kilku minutach dostałam maila z codem vip,więc się zdziwiłam,patrze na tę aukcje a tak jak byk napisane,że koleś sptzedaję tylko ten kod a nie grę ale oczywiście mój kochany przeoczył tak istotny fakt,no bo po co czytać. Napisałam do kolesia maila,że zaszła pomyłka,że chcielismy gre kupić anie sam kod,że zmyliła nas trochę kwota za wysyłkę bo było kilkanaście pensów a przecież mail nie kosztuje, odpisał grzecznie,że oprócz maila poczta też chciał wysłać te karteczkę z gry,ale skoro zaszła pomyłka to on mi zrobi mi zwróci kasę do ok 5 dni roboczych,bo już ponoć zdąrzył zlecić wypłatę z paypala. Ja podziękowała grzecznie i obiecałam nie wykorzystać tego kodu. Po kilku dniach miałam kasę na koncie,ponieważ transakcji nie kasowaliśmy wystawiliśmy sobie pozytywne komentzre i po sprawie. Więc są normalni i uczciwi sprzedacwy również,bo w tym wypadku w opisie było wyraźnie napisane co sprzedaje i był to nasz błąd(tzn TŻ bo ja mu tam przez ramię nie zaglądałam co kupuje).
A w Twoim przypaku Basienkaaa to za duża kwota aby koleś miał ochotę Cię wyrolować,bo zawsze możesz sprawe na policję zgłosić. Więc myśle,że odzyskasz te kasę,ale nerwów to współczuję.