basienkaa i przerazona - ja tez na etapie myslenia o chrzcie. na poczatku sobie wymyslilam ze jak i tak do mnie rodzice przylatuja na poczatku listopada to kupie bratu bilet tez (on kasy ma mniej niz ja...a chce zeby to on byl chrzestnym) i zalatwione... no ale oczywiscie sie nie uda, bo on nie moze przyleciec w tym samym czasie co rodzice moze tydzien pozniej... wiec albo bedzie brat, my i rodzina meza albo tez w kwieniu zrobimy i bedzie moja rodzina, moze siosrze meza sie uda przyleciec- bo chcialabym zeby byla chrzestna.My nie robimy duych chrzcin, czy tu czy w Pl... zreszta akurat nasze rodziny tego w ogole nie oczekuja.
przerazona - jak nie dasz rady kupc teraz biletow z easy jeta to beda jeszcze ryanaira, a one nie rosna stopniowo jak w easyjecie tylko trzeba polowac na oferty - wiec glowa do gory, na pewno sie uda
basienkaaa - widze ze masz jak ja z tymi wozkami... juz od dwoch tygosni zamawiam i caly czas sie rozmyslam. na razie mam upatrzony na ebay - 2w1 i jak sie uda go kupic to dokuie tylko nowy fotelik
przerazona - jak nie dasz rady kupc teraz biletow z easy jeta to beda jeszcze ryanaira, a one nie rosna stopniowo jak w easyjecie tylko trzeba polowac na oferty - wiec glowa do gory, na pewno sie uda
basienkaaa - widze ze masz jak ja z tymi wozkami... juz od dwoch tygosni zamawiam i caly czas sie rozmyslam. na razie mam upatrzony na ebay - 2w1 i jak sie uda go kupic to dokuie tylko nowy fotelik