azorek84
mama Amelii 2009
Vampiria && kciuki zaciskam za powodzenie w akcji smoczek:-) u nas 2-3 nocki byly kiepskie z tydzien marudzenia ale juz nie pamieta co to smoczek jak w sobote wyciagalam jej rowerek to bawila sie w nim w domu ok 20 min zanim wyszlismy a ja nie widzialam nawet ze w koszyczku w rowerku smoczek byl ale mloda nawet na niego nie popatrzyla wiec jest git:-)innym dzieciom tez nie zabiera i nawet nie wola w takich momentach za smoczkiem:-)
ja znikam zaraz do optical express na kolejne badanie wzroku wzielam sie na sposob zeby miec drugie badanie oczu za free zglosilam ze chce zbadac oczka czy moge miec laserowy zabieg i wlasnie jade na to badanie: bada OKULISTA a nie optyk jak ostatnio i z kropelkami do oczu juz wiec bardzo dokladnie:-)
ja znikam zaraz do optical express na kolejne badanie wzroku wzielam sie na sposob zeby miec drugie badanie oczu za free zglosilam ze chce zbadac oczka czy moge miec laserowy zabieg i wlasnie jade na to badanie: bada OKULISTA a nie optyk jak ostatnio i z kropelkami do oczu juz wiec bardzo dokladnie:-)