azorek84
mama Amelii 2009
ja mam pytanie do was... czy zazylo wam sie ze zamowilyscie cos z ebay-a , i nie doszlo? czy da sie ozdyskac kase ? zamowilam dla dzieci lozka, po czym dostalam wiadomosc ze data dostawy to ok 3-5 sierpnia. na drugi dzien chlopak (sprzedajacy) napisal mi wiadomosc ze wysyla 48 hour curier ( niewiem czy chodzi ze dojdzie w 48 godz , czy moze tak nazywa sie firma...) w kazdym razie kolejnego dnia dostalam wiadomosc z ebaya ze moje zamowienie zostalo skasowane bo on zlikwidowal swoje konto.. ze jesli juz zaplacilam to mam sie z nim skontaktowac o date dostarczenia.. jesli zaplacilam a nie doszlo moge prosic o zwrot pieniedzy.. probowalam pisac do niego ale ebay cofa moje wiadomosci bo on juz nie jest urzytkownikiem i niewiem co zrobic.. chlopak mial 100% pozytywnych opini wszystko ok a tu taka dupa... niewiem czy czekac do tego 3-5 sierpnia i wrazie czego pozniej starac sie odzyskac kase czy juz odrazu skoro moje zamowienie zostalo usuniete... wogule czy uda sie odzyskac kase? jestem tak wkur.. ze az mi sie plakac chce..
przeslij do ebaya wszystkie emaile ktore dostalas i otworz desputa z nimi o zwrot kasy. odp dostanuesz od nich bardzo szybko i powiedza sami czy powinnas czekac czy nie. jesli placilas przez paypal tez mozesz tam probowac skasowac transakcje podac emaile ktore masz i powinni kase oddac a sami zajma sie sciagnieciem od nieuczciwego kolesia. powodzenia choc wiem ze troszke nerwow na tym zejdzie. ale kase odzyskasz albo ebay albo paypal zwroci.