reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Witam dziewczyny:-):-):-):-)
u nas w domu szpital:szok::szok::szok:wszyscy chorzy tak jeszcze nigdy nie bylo.
My juz nie mozemy sie doczekac kiedy bedziemy na miejscu:-):-):-)zastalo 70 dni ale jeszcze troche spraw do pozalatwiania:tak:
pozdrawiam z samego rana:-):-):-):-)

reklama
Justyna
kiedy sie przeprowadzasz? Rzeczywiscie to tylko po drugiej stronie zatoki. No i miejsca piekniejsze....

zQo DUZZZOOOOO zdrówka życzę u nas po kolei wszystkich brało, co najgorsze teraz maluch kaszle :-(.

KIKI juz 7 grudnia bedziemy na miejscu i widoczki rzeczywiscie sliczne, juz przejrzalam na necie :-D

Mia dasz rade, zobaczysz ze szybko zleci.
Co do Sylwka pewnie w domu.
ISUNIA jak tam twoj mały buntownik, wyciagnełas z niej cos wiecej, szkoda, bo cos sie tam musiało wydarzyc skoro tak z dnia na dzien przestala lubiec tam chodzic.
BERNI halo !!! gdzie nam sie schowałaś ??? hihi
Pozdrowionka.

No kurcze zaczeło się, paskudna pogoda, i wszyscy dookoła chorzy, u nas na razie przeszło, młody jeszcze kaszle ale juz i tak jest poprawa.
Kurcze rzeczywiscie mało sie tu dzieje, wiec trzeba nadrobić :tak:.
Ja to chyba jakas depreche mialam , nawet mi sie zagladac nie chciało ale juz mi lepiej wiec postaram sie zagladac czesciej.
Nic teraz szybciutko uciekam sie kapac, mały zasnął to my tez lecimy w kimke.
Pozdrowionka i buziaki. Kolorowych snów.

Justyna z tego co pamietam niewiem czy dobrze to sie przeprowadzasz do Szkocji??
A gdzie konkretnie bo tego juz nie pamietam:zawstydzona/y:
Boze kiedy te chorobska sie skoncza ja mam tak zawalone gardlo ze od 5 rano juz spac nie moge:no:chyba bez antybiotyku sie i u mnie nie obejdzie:szok:

reklama
Oj jestem jestem tylko jakos to wszystko szybko leci że nie miałam czasu tak zasiasc przed kompem i cos nabazgrać,jakos to nadrobie.U nas (odpukać) choroba nie złapała jak narazie.Teraz to trochę bieganiny swięta się zbliżją zakupy itp;-)zbliża się urlop do Polski:-).Oj już niedługo JUSTYNA170979 i Wy będziecie w Szkocji:-D
Pozdrawiam i buziaki;-).
51.gif

Do góry