Magdziarz gratulacje dla malego, mnie tez zawsze zachwycalo jak mala wkladala sobie stopy do buzi
Cytryna my tez do Opola
Joasia jesli chodzi o przedszkole to nasze wlasnie zamkneli a szkoda bo bylam bardzo zadowolona. Ja mala zapisalam jak miala 9 mies I mowili mi ze to idealny wiek I rzeczywiscie Maja juz na 2 dzien zostala sama. Teraz zapisalam ja do tiny toots, jest nowe otworzyli tydz temu wiec jesc czysciutkie i troche nowoczesne i daja i dostep do kamer, co prawda 15 min dziennie ale o dowolnej porze mozesz sobie sprawdzic co sie dzieje w przedszkolu tylko nie wiem czy maja jeszcze miejsca. Niezla jazde masz z ta praca
Bzyczek od jutra mam wolne wiec jesli ci pasuje to daj znac kiedy I wpadne
Asiek masz racje czas szybko leci a dzieci za szybko dorastaja. Ja jak patrze na Maje to nie moge uwierzyc ze ona jest juz taka duza I pewnie najpozniej za 2 lata bede myslec o kolejnym malenstwie.
Przerazona niestety nie pamietam to bylo dawno ze 2 lata temu, a co do materaca to ja dla obojga mialam gryka-kokos I bylam zadowolona
Vampiria ja jeszcze plecam ci masc vick ja nia zawsze smaruje I oklepuje a syropy mam zawsze z Polski. Ale jesli jest to tylko kaszel bez kataru I goraczki to moze byc to alergiczne
Doty udanego urlopu
Azorek wspolczuje, ja tez mialam taki okres z moim J do momentu az sie wkurzylam I zaczelam w domu robic tyle co on, wtedy zaczal doceniac a teraz juz nauczylam sie troche olewac porzadi w domu bo w koncu mi tez nalezy sie odpoczynek pop racy, skoro on moze rozlozyc sie przed tv to ja moge przed kompem
Basienka pierwsze slysze ze skanu nie zrobia bo w pl robilas, I co im z tego skoro nie maja wynikow, no paranoja jakas
Ja mialam ciezki dzien w pracy I cud ze niekomu nic nie zrobilam. Ale na szczescie juz koniec. Potem musialam odebrac mala z przedszkola I spowrotem do Glasgow bo mielismy spotkanie w banku ktore trwalo 5 min I gosciu powiedzial ze lepiej jak zrobimy wszystko przez internet.