reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam i ja o poranku z kawą :)
A co to jest Rainforest? Próbowałam wygooglować ale nic nie znalazłam tego o czym Wy piszecie. Mogę poprosić linka? Mi ostatnio brakuje pomysłów jak spędzać z Małą czas i szukam czegoś gdzie mogę z nią pójść.
Akwarystka witaj :)

reklama
Witam się i ja po krótkiej nieobecności:-) U ostatnie kilka dni były hardcorowe. Ale już spokój a dziś tak pospałam, że masakra bo moje Bobki wstały dziś o 9!!! A to rzadko się u nas zdarza.
Na początek chciałabym przywitać nową mamusie Witaj Akwarystko:-). A także Joasia79 bo my się chyba nie znamy.
Azorek84 gratuluję egzaminu!!! Świetna robota. Podziwiam ludzi, którzy mają tyle samozaparcia. Ja zaczynam college od sierpnia ale to wciąż angielski. Muszę poprawić gramatykę i pisownie i potem jak się ułoży chciałabym już coś konkretnego.

Doveired mam nadzieję, że synuś czuje się lepiej? Jeśli nie to życzę mu tego z całego serca. Moje Bobki miały to paskudztwo jak mieli 9 miesięcy. Dostalismy od GP diarolyte, żeby się nie odwodnili. Nie bardzo im to smakowało więc podawałam na siłę ze strzykawki.

Przerażona wiesz chybabym jednak pojechała na emergency. Czasem nam się wydaje, że to nic poważnego a tak na prawdę nigdy nie wiadomo.

IzabellL i Doty dzięki, że byliście. Miło było Was gościć. :-).

joasia79 reinforestadventure.c o.uk to jest stronka reinforest ale u mnie na kompie coś nie chce się otworzyć. Jak by coś tu masz adres Indoor Play Listings: Soft Play in Lanarkshire: Rainforest Adventure in Motherwell - Netmums

Cześć doty86. Mówicie o wysypce po jakiej chorobie ? Nasz syn też chorował do końca nie wiemy na co bo lekarz z powodu szczepień wykluczył różyczkę. Córcia nie miała wcale gorączki , tylko wysypki dostała, mnie łamało kilka dni i teraz mąż chodzi obolały. Jakiś wirus widocznie chodzi. Syn przyniósł choróbsko z Rainforestu lub przedszkola.
Joasia 79, widzę że nasze córcie urodziły się prawie tego samego dnia :D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Wczoraj nie miałam kiedy do was zajrzeć, dopiero dzisiaj mam chwilę.
Myślałam że już się rozpogodzi a tu lipa :wściekła/y:

Witam nowe mamusie ;-)

azorku trzymam mocno kciuki za egzaminy ;-)

przerazona tak jak dziewczynki piszą, jeśli ci ból mocnej doskwiera to jedź na ostry dyżur .

Ja wczoraj przewertowałam jeszcze raz ciuszki po Victorze i okazuje się że na pierwsze 3 miesiące ciuszków mam akurat.Na później również tylko już później się wezmę za pranie a najważniejsze teraz na początek ;-)

doty super że wysypka u córci schodzi :tak:

bzyczek dziękuję :)
ja będziecie się tam wybierały to dajcie znać i jeśli nie macie nic przeciwko to dołączę do Was z Nataszką :) Płaci się tam za wejście? Ja jestem automobilna więc nawet mogę kogoś zgarnąć po drodze jak będzie trzeba :)

Za malucha poniżej dwóch lat Ł3.75 i nie wolno w środku robić zdjęć oraz kamerować. Zazwyczaj do godziny 15 jest nawet sporo wolnych miejsc a potem sie robi kocioł i nawet nie ma gdzie auta zaparkować a w środku miejsce upolować ale i tak jest fajna rzecz dla dzieciaczków. Też mieliśmy jechac ale nie wiem czy pojedziemy bo pies wczoraj nogę uszkodził i czuwam zeby jej nie nadwyrężała za bardzo.

No ja właśnie postanowiłam, że szybko jemy obiad i zabieramy ich dzisiaj do renforest. Bo już jobla w tym domu dostają. Ostatnie dwa dni mieli pełne atrakcji więc i lepiej (znaczy dłużej) spali. Nudzi im się a pogoda do bani. Więc jedziemy. Jak któraś z Was będzie to wiecie ja nie gryzę poznać nas nie będzie trudno małe szanse spotkać tam inną polską mamę z bliźniakami:-D

Akwarystak-witam i ja:-D mam nadzieje ze ci dobrze tu towaezystwa dotrzymamy:tak::-)

ja juz po gosciach dzisiaj :-) juz mialam dwa telefony od kolezanek jedna mnie dzisiaj chce wyciagnac na dyskoteke a druga jutro na domowke hahahaha czuje sie jak VIP bo telefon dzwoni i dzwoni dzisiaj hahaha amelke wlasnie spac polozylam wiec mam chwilke na lampke pseudo winka o smaku truskawkowym mniam:-p:-)
wy mi tak gratulujecie a moj esej stoi w miejscu...cosik sie nie moge do niego zmobilizowac qrcze weny mi brak:zawstydzona/y::crazy: przysiegam sobie ze od poniedzialku (no najdalej wtorku ;]) sie za niego biore bo czas ucieka a na ostatnia chwile nie chce pisac heheh

ktoras tu pisala ze spodziewa sie corci??? pisac mi na priv bo ja wszystkie ciuszki mam po amelkownie to pozycze z chcecia:-) znowu pare gratow z szafy zniknie hehehe choc na jakis czas ale zawsze:-D

Witam i ja. Musialam wyskoczyc na zakupy przed wakacjami i oczywiscie dzieciakom kupilam a sobie nie, pewnie w Polsce wybiore sie na zakupy, chyba ze jeszcze jutro mi sie uda.
Akwarystka witaj, ja tez jestem z okolicy Wishaw i tez czesto jezdze do rainforest
Joasia ja tam bede sie wybierac w czwartek i lepiej jechac z rana bo po 13 tlum sie robi.
Doty dobrze ze wysypka przechodzi

reklama
Joasia ja tam bede sie wybierac w czwartek i lepiej jechac z rana bo po 13 tlum sie robi.
To może uda mi się dołączyć jeśli nie masz nic przeciwko.
Tylko napiszcie mi dziewczyny proszę co tam dzieciaki mogą robić bo ich strona nie działa,a zastanawiam się czy Nati jeszcze nie za mała bo ona jest jeszcze w pełni stacjonarnym dzieciakiem,nawet jeszcze sama stabilnie nie siedzi-wiem,może głupie pytanie ale ja nigdy nie byłam dotąd na żadnych paly grupach ani w tego typu miejscach.

Do góry