reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Ja sobie pospałam a teraz popijam ciepłą herbatkę :-)
Dziewczynki kiedy mogła bym poprać i poprasować ciuszki? Bo pamiętam że Victorowi to stopniowo wszystko szykowałam i zdążyłam na ostatnią chwilę bo miałam wywoływany poród 3 tyg. przed terminem .
I w sumie teraz na pewno też będzie mnie to czekać .

reklama
Masz tam specjalnie oddzielone miejsce dla maluchow, jest basen z pilkami i plac z miekkimi zabawkami oraz niby trampoline. Pewnie ze nie mam nic przeciwko

MENIA ja wsio popralam i przygotowalam jak bylam na 5 tyg przed terminem dopiero i w sumie tzw na czas bo urodzilam 3 tyg przed terminem :) masz jeszcze sporo czasu takze zdazysz na pewno :)

Ps: nastepna forumowiczka do nas dolaczy niebawem :D sorki laski nie umiem sie powstrzymac przed werbowaniem kolejnej ilosniczki kawki i pogaduszek :-D

Akwarystka, witoj w naszym fajnym gronie :)
Menia, ja wszystko prałam i prasowałam jak tylko nazbierałam tyle, żeby mi do pralki weszło-czyli jakoś tak w połowie ciży :-D no, nie mogłam się powstrzymać, takie to piękne i malutkie wszystko było :-D a potem musiałam prać znowu, bo wiadomo-po paru miesiącach leżenia w szafie... ;-)
Ciężarówki, mam trochę ubranek new born i 0-3, też mogę użyczyć bo po co mają tak w szafie leżeć :tak: z tym, że my do końca nie wiedzieliśmy, czy będzie chłopiec czy dziewczynka, więc wszystko w sumie albo białe, albo kremowe :-) no, są 2 zielone czapeczki :-D w razie chęci-piszcie :-)
i polecam ten artykuł: Babski wkurz rewolucyjny
życiowy ;-)

My już po. Joasia, moja mała jest cały czas na rekach, na zabawy jeszcze za mała ale ona nawet nie raczkuje jeszcze.
Jeszcze takie pytanie do Was, sygnatura pojawia się od razu czy po zatwierdzeniu przez administracje ?

Ostatnia edycja:
My już po. Joasia, moja mała jest cały czas na rekach, na zabawy jeszcze za mała ale ona nawet nie raczkuje jeszcze.
Jeszcze takie pytanie do Was, sygnatura pojawia się od razu czy po zatwierdzeniu przez administracje ?

No moja Mała też jeszcze nie raczkuje.
A sygnaturka powinna być od razu a u Ciebie nic nie widać. Domyśłam się,ze chciałaś suwaczki wstawić-musisz jeszcze raz wejść w ustawienia profilu i tam zapisać-ale musisz klinkąć na dole żeby zatwierdzić zmiany,może o tym kliknięciu zapomniałaś i dlatego nie wyszło.

ja również witam nowe mamusie ze Szkocji;)

u nas bez większych zmian. wczoraj mnie przestało boleć ale dzisiaj zaczyna od nowa. mam bardzo często twardą macicę i Dzidzia się rusza, wierci i kopie. rozmawiałam z ciotką-lekarzem i powiedziała, żebym nospę brała ale i tak mało mi pomaga. tylko jak mi powiedziała, że im dalej tym będą gorsze bóle i skurcze to ja nie wiem jak będzie ze mną. narazie czekam jak tak dalej będzie to jadę do szpitala.

co do ubranek to magdziarz ja chętnie pożyczę, jeśli się nikt nie zgłosił :-) bo na usg nasz mała się pokazała i wiemy już, że będziemy mieli SYNKA;) jeśli ktoś chętny to też mam parę ślicznych sukieneczek no ogólnie na dziewczynkę ubranek.

i mam jeszcze pytanko. właśnie siedliśmy z mężem do tych wszystkich broszurek co nam położna dała na pierwszym spotkaniu. powiedzcie mi z czego warto skorzystać???chodzi mi o kupony rabatowe itp

aaa i na wózek się jednak używany zdecydujemy...szukamy na gumtree i emito (bo na ebayu jakoś się nie mogę połapać) więc jak ktoś ma do sprzedania wózek, łóżeczko to my bardzo chętnie:-)

reklama
Do góry