reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No jak bylam w ciazy i mialam mdlsci to lekko pomagala cola, mojej kol tez. No teraz to i tak nie trzeba bo od wczoraj juz sie dobrze czuje i mi minelo, jem obiady i pije kawke ( moj napoj zycia :-D)
ale przed wczoraj popilam kilka lykow :tak:

reklama
dziewczyny mnie ten ból wcale mi nie mija:no:nie mogę podnieść się z łóżka. już do gp za późno a do poniedziałku nie wiem czy dam radę. jak jedzie się do szpitala to normalnie na ten oddział emergency? mój K to mi powtarza, że pewnie to normalne, żebym leżała prostowała nogę. tyle, że jak to coś poważnego? ja wolę dmuchać na zimne a zresztą chyba aż tak nie powinno boleć...

Ostatnia edycja:
a jestes z ediego? to podam ci numer zadzwonisz. Warto tam pojechac przyjmuja nawet w weekendy

okimam numer
Tracy Portlock,
Simpson Centre for Reproductive Health
Royal Infirmary of Edinburgh
Little France
51 Little France Crescent
Edinburgh EH16 4SA
Telephone: 0131 242 2526
i jeszcze taki
Feto-maternal team
Antenatal outpatient services
Simpson Centre for Reproductive Health,
Royal Infirmary Edinburgh,
51 Little France Crescent,
Edinburgh EH16 4SA
Tel: 0131 242 2546

nie pamietam ktory dokladnie bo juz nie mam w komorce.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy ktoras moze ma odsprzedac lub odstapic mleko pepti? Mi sie konczylo a mala nie chce ani zwyklego ani normalnego aptamil a placze za butla

Azorek to gratuluje.. zawsze to do przodu ja i tak cie podziwiam ze poszlas do szkoly:tak: Praca, dom dziecko i szkola.. ja ty to ogarniasz??
heheh dzieki ale sama nie wiem jak ja to ogarniam :D jakops ostatnio (chyba sie starzeje albo cos ;]) przemyslalam sobie ze tak na prawde to ja nic w zyciu dla siebie nie zrobilam :/ zawsze chcialam studiowac psychologie...niestety w pl brak kasy zmusil mnie do rpzyjazdu tutaj ..siedze tu 6 lad juz i nadal nic nie osiagnelam wiec sie wkurzylam sama na siebie juz konkretnie. ile moge marudzic ze nie spelniam swoich marzen jesli tak naprawde nic nie robie w tym ierunku. no to sie spielam zebralam w sobie i dzialam bo zycie mam tylko jedno :D zawsze jesli nawet sie nie uda moge z czystym sumieniem powioedziec ze probowalam :D taka smieszna metoda auto-determinacji i samokopa w doopke ;] ja te szkole robie nie po to zeby cos po niej miec: dyplom czy inna prace tylko dla siebie zeby sobie samej udowodnic ze jednak jelopem nie jestem i ze jak chce to potrafie :D heheheh

aaa jeszcze mi tak nie gratulujcie tego egzaminu bo wyniki dopiero w polowie lipca dostane :S takie moje wrazenie ze mam zaliczony bo az tak zle nie poszlo hahah tylko te bledy hahahah moglam miec slownik ale tracila bym tylko czas na wertowanie kartek zamiast na pisanie :D a 45 min to naprawde malo czasu :/

Azorek, jak Ty to ładnie i mądrze napisałaś... :tak: Podziwiam-bo ja jeszcze jestem na etapie pretensji do siebie, że nic nie robię a życie ucieka, ale na pretensjach się kończy :confused2: Dobrze wiedzieć, że jest ktoś, kto mimo wszystko daje radę zrobić coś wyłącznie dla siebie-to motywuje :tak:
A i rzecz jasna kciuki u rąk i nóg trzymam, cobys pozdawala co tam do zdania masz :-)

Cześć dziewczyny, sa tu jakieś mamy z okolic Wishaw ? Tak troszkę przejrzałam forum i widzę ze niektóre z Was bywają w rainforest my z pociechami jeździmy regularnie od jakiegoś czasu, zawsze w soboty jesteśmy.
Oj, przepraszam Was najmocniej, nie przedstawiłam się :sorry:
Mam na imię Beata, jestem mamą dwóch przeuroczych pociech 2 letniego Maksa i 6mc Anabelle.
Tak ze witam Was serdecznie i liczę że sympatycznie spędzę z Wami czas.

Witam:-) jak widac dzisiaj pierwsza na forum jestem:-) Juz jeden dzien w pracy mam odbebiony wiec jeszcze tylko dzisiaj i koniec na caly tydzien:-) Pogoda u nas sie popsula.. 2dni slonca, deszcz i tak w kolko..:-( miejmy nadzieje ze pogoda w PL mi dopiesze.. Jeszcze tylko 4tyg:tak::-)
Azorek ja jestem na tym samym etapie co magdziarz choc ostatnio postanowilam ze sie wezme za siebie po 2 dziecku. Nikola bedzie juz starsza a mlodsza/ym bedzie sie zajmowal moj A. Ciekawe jak mi to wyjdzie..
Przerazona Ja na twoim miejscu pojechalabym do szpitala.. trzymaj sie kobitko mam nadzieje ze bol przejdzie..
Akwarystka Witaj:-) Jest nas tu troche z okolic Wishaw:-) Ja jezdze do Rainforest w zaleznosci kiedy A ma wolne a to roznie bywa.. Moze kiedys uda nam sie spotkac:-)
Zapomnialabym napisac.. Tak nam sie wydaje ze wysypka troszke blednie.. wiec moze niedlugo zejdzie:-)

reklama
Do góry