reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Izabell, a jakich rozmiarów jest takie łóżeczko turystyczne po złożeniu? Bo my myslimy nad zakupem-na urlop w Polsce sie przyda :tak: tylko nie wiem, czy mi się do torby zmieści :-D

reklama
Przerażona, to Twoja pierwsza dzidzia ? Który to juz tydzień bo ja nie w temacie jestem. Jaki chcesz wózek. Ja osobiście mogę polecić Emmaljungę , cieżki ale solidny wózek i jest doskonaly na trudny leśny teren albo Icandy obydwa wózki sa bardzo solidne aczkolwiek Icandy nie na spacer po lesie. Przerobiłam co prawda tylko 4 wózki ale testowałam tez wózki koleżanek tak ze mniej więcej cos tam mogę powiedzieć.
magdziarz , jak masz jeszcze gondolę to może spokojnie posłuzyć. Córka mojej szwagierki spała w mojej gondoli a ma 10mc :D Chyba ze nie zabieracie gondoli.

Ostatnia edycja:
Akwarystka widzę,że mamy córcie prawie w tym samym wieku-kilka dni różnicy :)
Powiedz jak sobie radzisz z dwójką takich maluchów? doveinred u Ciebie też poniżej dwóch lat różnicy. Bo jak nam wyjdzie to też bym chciała właśnie taką różnicę wieku. Ja już odstawiłam tabletki ale póki co jeszcze się chcemy wstrzymać z miesiąc,może 2 bo ja bym strasznie chciała rollercoastery w Blackpool w tym roku zaliczyć a w ciąży to raczej niemożliwe wiec tylko ta moja żądza adrenaliny nas teraz powstrzymuje. Wiem,że pewnie na początku jest ciężko ale mam nadzieje,że do ogarnięcia ;-)

Dziękuję kochane za rady, w takim razie jeszcze poczekam ;-)

Co do ciuszków to ja serdecznie podziękuję bo jednak mam dużo po swoim synku a jakieś sukieneczki z biegiem czasu się kupi :-)
Zresztą moja mama szykuje paczkę dla wnusi też to na tą chwilę się wstrzymuję z kupowaniem ciuszków :tak:

Ale dzisiaj dzien beznadziejny. Co sie ubralysmy gotowe do wyjscia to zaczynalo kropic...ale przydaly sie kalosze i kurtka przeciwdeszczowa bardziej niz sandalki...Kto by przypusczal ze takie bedzie lato w tym roku.

Akwarystke uwazaj z tym noszeniem malej caly czas na rekach bo pozniej nie bedziesz miala chwili spokoju. Moja praktycznie caly czas bawila sie sama na dywanie - cwiczyla lezenie na brzuszku i bardzo lubila ta pozycje. I moglam spokojnie ja zostawic bo potrafila sie zajac soba a kolezanki nie mogly wyjsc nawet do ubikacji bo byl placz od razu.
A jesli chodzi o wozki to dla mnie musza miec skretne kolka i byc lekkie.

reklama
Akwarystka, my gondoli jako takiej w ogóle nie mamy, tylko fotelik samochodowy, to taki fajny wózek 3w1-fotelik robi za gondolę [2w1] i do tego spacerówka :tak: ale my do Polski dopiero we wrześniu, to Grzdyl będzie miał już pół roku i za duży na ten fotelik będzie-z reszta już powoli sie robi za duży... :sorry:
Justaaa, mój Grzdyl też większość czasu sam się soba zajmuje-a to na brzuchu świat ogląda, a to na macie z zabawkami gada, a to grzechotki podjada... :-D Anioł, nie dziecko :-D

Dzieczyny, czy od wprowadzenia do diety dziecka kaszki, może się zacząć ulewanie?? Bo mój Grzdyl dzisiaj zużył absolutnie WSZYSTKIE swoje koszulki, co jakiś czas ulewał [nie wymiotował]. 2 dzień podaję mu kaszkę-to może być to...?

Ostatnia edycja:
Do góry