reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Obiecuję że przystopuję z tym sprzątaniem :-)

doty masz racje poczekaj z tydzień a jak nie będzie poprawy u córci to wróć do lekarza.

doveinred wracaj szybko do zdrówka i oby to nie była grypa żołądkowa :no: bo to nic przyjemnego :-(

reklama
do meni i cytryny: rodzimy w podobnym terminie i ja się tak zastanawiam nad czymś na zimę. ja mam niby termin na początek listopada ale sądzę, że urodzę wcześniej. no i tak się zastanawiam co na zimę kupić a raczej jaki rozmiar bo w mamas&papas są fajne kombinezoniki i jeszcze w przecenie...no właśnie tylko rozmiar newborn czy ten 62cm;-)

Baby & Childrens clothes | Boys pramsuits | Designer wear

a i jeszcze jedno w sprawie tej luny byłam w sklepie, oglądałam i wszystkie te wózki mają plastikowe kółka?

ja dzisiaj nie gotuję bo znowu ten sam skurcz nie przeszedł od 11.00. i on nie jest w pachwinach tylko na wysokości jajnika-lewego. tylko jak się dotknie to czuć twardy mięsień i niestety jak nie przejdzie to nie ma mowy o poruszeniu lewą nogą:baffled:

przerazona lepiej kupic wieksze bo male dzieci szybko rosna i taki wiekszy na dluzej starczy pozatym pod tym dziecko bedzie tez juz w cos ubrane a jak bedzie mialo za malo miejsca to bedzie mu nie wygodnie a tobie bedzie gozej ubrac rekawki.

spróbuj wyjąć kartę sim i nią poruszać
Azorek, dzięki wielkie :-) teraz mam prynjmniej jakies pojęcie ;-) Ja nie wiem, jak tu z telefonami, ale nie da się do serwisu podrzucić? Bo jak mniemam gwarancja sie skończyła?
azorek jak masz na kontrakt to zanies i zrobia ci abgreida nie wiem jak to sie pisze naprawia jelsi nie z wojej winy mi naprawili tel miesiac przezd koncem kontraktu
hehe wyjmowanie baterii karty sim wylaczanie tel---nic nie dziala. mnie sie zdaje ze zawilgocony jest...moja wina poniekad bo w pracy jek jestem to ma tel w kieszeni w spodniach a sie poce jak nie wiem co bo goraco mamy w biurze:/ moze faktycznie podlece jutro do O2 i zobaczymy czy cos pomoga. ja znimi kontrakty juz od ponad 4 lat ciagne,teraz odnowilam wyslali mi nowy tel ale mnie sie nie podobal i go sprzedalam hehehe no poprostu nie nadgonie za nowinkami w durnowatych smart phon-ach i uwielbiam moj tel co tylko ma dzwonic,wyslac sms czy zrobic fotke ;] pewnie u operatora jak zaniose do serwisu to beda go trzymac z miesiac ale chyba jakis zastepczy dadza co nie?? aaa i inna rzecz to ja bralam tel przez telefon i wiem ze kiedys cosik chcialam zalatwic w O2 to mi powoedzieli ze jak tel nie byl w sklepie kupowany to mam online albo przez tel wszystko zalatwiac:/ mam nadzieje ze teraz na reke pojda bo nie wiem czy mam sile tyle zalatwiac haha
przyszla mi kara z biblioteki bo jak sierota ostatnia zapomnialam ksiazki przedlozyc:/ a teraz siedze w stresie i na 18.30 EGZAAAAAAAAMIN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA panika jak nie wiem co hehehe czysci mnie jak zwykle w stresowych momentach :/
trzymajcie kciukasy dziewuszki...no niby nauczona jestem i powinno byc ok ale jednak stressssss robi swoje i pewnie wsio zapomne zanim do klasy wejde :/ buuuuuuuuuu

Byliśmy jeszcze wczoraj u pediatry z Barnimem. No i Barnim jak na złość urósł i przytył wiec pani stwierdziła ze nic mu nie jest i ten typ tak ma. My nie jesteśmy wielcy to on tez nie będzie. A to ze mu żelazo ucieka to nic takiego :szok: norma jest 12 , za pierwszym razem miał 7 (bylo to rok temu) a teraz miał 10 . No dobra ale nadal jest poniżej normy???lol
Wiec na dzień dzisiejszy mamy 10.600kg w rzeczach i 84 cm.

Przy okazji zmierzyłam Mestwinka i ma 66cm i 6.480kg

azorek trzymam kciuki aa mnie tel przyslai juz po tygodniu nie trzymali miesiac tez wlasnie w O2 chcieli dac zastepczy ale ja milam inny to niepotrzebowalam..
doveinred to chyba dobrze ze Barnim urosl i przytyl czy nie bo juz nie lapie??

reklama
to dobrze :) tak napisalam bo jak zglaszalismy ze nie rosnie i zanim dotalismy appointment to tyle czasu minelo ze urosl. Tak sie zasmialam bo jak juz wszczynamy poploch a on urosl to wychodzimy na przewrazlwionych..hihihhi ale pani powiedziala ze z tego co wychodzilo wczesniej to tez by chyba zglosila.
Cieszymy sie ze urosl choc jeszcze w pL zrobimy badania tak dla przekory i jak wtedy wyjdzie wszystko oki to damy mu spokoj..

Do góry