reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Obiecuję że przystopuję z tym sprzątaniem :-)

doty masz racje poczekaj z tydzień a jak nie będzie poprawy u córci to wróć do lekarza.

doveinred wracaj szybko do zdrówka i oby to nie była grypa żołądkowa :no: bo to nic przyjemnego :-(

reklama
do meni i cytryny: rodzimy w podobnym terminie i ja się tak zastanawiam nad czymś na zimę. ja mam niby termin na początek listopada ale sądzę, że urodzę wcześniej. no i tak się zastanawiam co na zimę kupić a raczej jaki rozmiar bo w mamas&papas są fajne kombinezoniki i jeszcze w przecenie...no właśnie tylko rozmiar newborn czy ten 62cm;-)

Baby & Childrens clothes | Boys pramsuits | Designer wear

a i jeszcze jedno w sprawie tej luny byłam w sklepie, oglądałam i wszystkie te wózki mają plastikowe kółka?

ja dzisiaj nie gotuję bo znowu ten sam skurcz nie przeszedł od 11.00. i on nie jest w pachwinach tylko na wysokości jajnika-lewego. tylko jak się dotknie to czuć twardy mięsień i niestety jak nie przejdzie to nie ma mowy o poruszeniu lewą nogą:baffled:

przerazona lepiej kupic wieksze bo male dzieci szybko rosna i taki wiekszy na dluzej starczy pozatym pod tym dziecko bedzie tez juz w cos ubrane a jak bedzie mialo za malo miejsca to bedzie mu nie wygodnie a tobie bedzie gozej ubrac rekawki.

spróbuj wyjąć kartę sim i nią poruszać
Azorek, dzięki wielkie :-) teraz mam prynjmniej jakies pojęcie ;-) Ja nie wiem, jak tu z telefonami, ale nie da się do serwisu podrzucić? Bo jak mniemam gwarancja sie skończyła?
azorek jak masz na kontrakt to zanies i zrobia ci abgreida nie wiem jak to sie pisze naprawia jelsi nie z wojej winy mi naprawili tel miesiac przezd koncem kontraktu
hehe wyjmowanie baterii karty sim wylaczanie tel---nic nie dziala. mnie sie zdaje ze zawilgocony jest...moja wina poniekad bo w pracy jek jestem to ma tel w kieszeni w spodniach a sie poce jak nie wiem co bo goraco mamy w biurze:/ moze faktycznie podlece jutro do O2 i zobaczymy czy cos pomoga. ja znimi kontrakty juz od ponad 4 lat ciagne,teraz odnowilam wyslali mi nowy tel ale mnie sie nie podobal i go sprzedalam hehehe no poprostu nie nadgonie za nowinkami w durnowatych smart phon-ach i uwielbiam moj tel co tylko ma dzwonic,wyslac sms czy zrobic fotke ;] pewnie u operatora jak zaniose do serwisu to beda go trzymac z miesiac ale chyba jakis zastepczy dadza co nie?? aaa i inna rzecz to ja bralam tel przez telefon i wiem ze kiedys cosik chcialam zalatwic w O2 to mi powoedzieli ze jak tel nie byl w sklepie kupowany to mam online albo przez tel wszystko zalatwiac:/ mam nadzieje ze teraz na reke pojda bo nie wiem czy mam sile tyle zalatwiac haha
przyszla mi kara z biblioteki bo jak sierota ostatnia zapomnialam ksiazki przedlozyc:/ a teraz siedze w stresie i na 18.30 EGZAAAAAAAAMIN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA panika jak nie wiem co hehehe czysci mnie jak zwykle w stresowych momentach :/
trzymajcie kciukasy dziewuszki...no niby nauczona jestem i powinno byc ok ale jednak stressssss robi swoje i pewnie wsio zapomne zanim do klasy wejde :/ buuuuuuuuuu

Byliśmy jeszcze wczoraj u pediatry z Barnimem. No i Barnim jak na złość urósł i przytył wiec pani stwierdziła ze nic mu nie jest i ten typ tak ma. My nie jesteśmy wielcy to on tez nie będzie. A to ze mu żelazo ucieka to nic takiego :szok: norma jest 12 , za pierwszym razem miał 7 (bylo to rok temu) a teraz miał 10 . No dobra ale nadal jest poniżej normy???lol
Wiec na dzień dzisiejszy mamy 10.600kg w rzeczach i 84 cm.

Przy okazji zmierzyłam Mestwinka i ma 66cm i 6.480kg

azorek trzymam kciuki aa mnie tel przyslai juz po tygodniu nie trzymali miesiac tez wlasnie w O2 chcieli dac zastepczy ale ja milam inny to niepotrzebowalam..
doveinred to chyba dobrze ze Barnim urosl i przytyl czy nie bo juz nie lapie??

reklama
to dobrze :) tak napisalam bo jak zglaszalismy ze nie rosnie i zanim dotalismy appointment to tyle czasu minelo ze urosl. Tak sie zasmialam bo jak juz wszczynamy poploch a on urosl to wychodzimy na przewrazlwionych..hihihhi ale pani powiedziala ze z tego co wychodzilo wczesniej to tez by chyba zglosila.
Cieszymy sie ze urosl choc jeszcze w pL zrobimy badania tak dla przekory i jak wtedy wyjdzie wszystko oki to damy mu spokoj..

Do góry