reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ale mnie wzięło na sprzątanie :-) chyba mi się zaczął syndrom wicia gniazda bo chałupę
przewróciłam do góry nogami aby później nie wariować teraz leżę i odpoczywam dobrze że m jest to przynajmniej mi pomógł :-)

Witam po zumbie i zakupach teraz trzeba dom ogarnac i biad zrobic ale tak jakos mi sie nie chce.
Magdziarz u nas lalki sa na topie a takiej dziewczynce mozesz np kupic jeszcze jakies fajne spinaczki, koraliki, pierscionki itp.
Joasia witaj ponownie

gwiazdeczko tak miałam odpoczywać ale wolę takie sprzątanie niż ciągłe leżenie . Ale już dzisiaj nic nie zrobię :) Sama wiesz że samo się nie zrobi a chłop się nie domyśli że trzeba ;-):-D

Isabell dzieki ale poprawy nie widac.. mam nadzieje ze tak jak w przypadku justyy malej znikna po tym syropie.. zobaczymy jesli po tyg nie bedzie poprawy znow sie tam wybiore i poprosze o szczegolowe badania.. miejmy nadzieje ze jej przejdzie..
Menia ty sie tak nie przemeczaj.. pamietaj co lekarze mowili masz duzo odpoczywac.
Magdziarz u mnie na topie rowniez sa lalki, ksiazeczki jak i rowniez wszelkiego rodzaju telefony..
Joasia witam ponownie :-)

Hejka dziewczynki ominelo mnie kilka stron ale nic zaraz poczytam.
Wczoraj bylam padnieta, czulam sie strasznie bo chyba czyms sie zatrulam. Nie spalam przedwczoraj prawie nic i zwracalam w nocy, podczas dnia tez jakos 3 razy wyladowalam na kibelku :sorry: a potem to juz zolcia zwracalam. Szlo ze mnie gora i dolem ale nie byla to chyba grypa zolatkowa bo juz mi dzis minelo- a moze jednak? kurcze nie wiem poprostu wczoraj nie bylam w stanie nic zrobic.

menia- na to masz wysokie cisnienie, nie zapracowuj sie za duzo .
przerazona- co do sprawdzenia czy wszystko jest oki ( czy sie nie odkleja itp) to ciezko, jak masz bole to dzwonisz do Infirmary na family planing (jak mieszkasz w Edim) i opisujesz obiawy tego co ci jest i oni stwierdzaja czy masz przyjechac i tam juz w szpitalu o ile zajdzie potrzeba zbadaja. Normalny GP czy polozna nie zajrzy ci by sprawdzic jaki jest stan szyjki a w szpitalu przyjdzie lekarz i zbada rozwarcie i skrocenie. Jezeli ciaza przebiega prawidlowo - totez nie ma duzych problemow i nie jedzie sie do szpitala na emergency to nikt nie zajrzy w podwozie i ci nie powie czy jest rozwarcie czy szyja jest skrocona.....
doty- dziwne ze tu nie robia badan tylko odrazu stwierdzaja ze alergia, ale na co??? teraz byc madry. Oby syrop pomogl ale tez uwazaj bo sklad tych syropow nie jest za ciekawy..
sorry2.gif

joasia- witam witam na Uk czy ciaza u UK sie pisze a o nas sie zapomnialo- hi hi hi zartuje kochana :)

reklama
dzis Boze Cialo

Robie gar golabow w sose pomidorowym:)
Adasia wyslalam dzis w koncu do przedszkola..ale ciagle mysle jak sobie radzi, jak sie czuje. Odbiore go wczesniej.
2 lipca bedzie polska muzyka, zespoly i nie tylko na Andrew Square.

Do góry