reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

A torbiele? No jak jest podejrzenie (choc watpie zeby przy ciazy i bolu w pachwinie akurat torbiel podejrzewali) to zrobia dodatkowe badania.
ja takie male sprostowanko chce zapisac: wysokie cisnienie ,bol klojacy w okolicy jajnika--jest wystarczajace by sprawdzic na torbiele i tak wiem ze sie w ciazy wchlaniaja siorka mezastego mojego wlasnie ma torbiela (nie wiadomo skad oczywiscie) a termin porodu ma na grudzien. przykazali lezecv i sie oszczedzac co by cisnienie sie unormowalo troszke ,delikatniejsza dietka i mowia ze sam sie wchlonie bo hormon ciazowy wchlania torbiele. ale po opisie przerazonej obstawiam na te nieznosne rwania co i mie meczyly :/ no mozna tylo wiecej odpoczywac i starac sie delikatnie wstawac ( a nie zryw jak ja to robilam heheheh) i tak sobie mysle i przypominam czy przypadkiem tez nie mialam skierowania na jakies fizjo z tego powodu...ale pamiec mnie zawodzi to jednak dosc dawno temu juz bylo ;]

reklama
Witam:-) ja tylko na chwilke zmeczona jestem strasznie wiec zaraz sie klade.. Bylam dzisiaj z mala u lekarza.. Zbadala ja cala obejrzala krosty i powiedziala ze wyglada to na alergie.. nie zrobila zadnych innnych dodatkowych badan wiec niewiem od czego to swinstwo.. dala recepte na syrop antyalergiczny, masc doublebase i poszlam jeszcze do apteki po Oliatum.. lekarja powiedziala rowniez ze moze sie to utzrymywac nawet 2-3tyg. Zobaczymy jak skora dziecka bedzie jutro wygladac.. dzisiaj byla w stanie tragicznym..
Dobranoc dziewczyny.. milego wieczorku zycze :-)

doty86 ja tez kiedys dostalam taki syrop antyalergiczny jak Natalie wysypalo na brzuchu i plecach i po 2 dniach zeszlo jej wszystko calkowicie wiec mam nadzieje, ze u Twojej corki tez tak bedzie

Witam :-)

Ja już na nogach z cieplutką inką sobie siedzę, Victor obudził sie po 7 i koniec spania ;-)
m ma dzisiaj wolne to może gdzieś wybędziemy, oby tylko pogoda dopisała :-)

W niedziele i poniedziałek ma byc bardzo cieplutko, fajnie by było :-)

A u nas pierwsza noc Grzdyla w nowym łóżeczku :tak: aaaawesome :-D nie bardzo wiedział, co ze sobą zrobić-tyle miał miejsca :laugh2: Ale dał radę-Azorek,raz jeszcze dzięki :yes:
A powiedzcie mi, dziewczyny, co można kupić małej Grzdylówie? :confused: Za tydzień odwiedzają mnie znajomi z 2-letnią dziewusią, strasznie dawno ich nie widzialam i chciałabym coś tej małej kupić, ale nie wiem co :confused2: Azorek,zapomniałam się Ciebie o to też zapytać, bo Amelkówna jest w podobnym wieku, to może rzucisz pomyslem jakimś? Qrcze, niby prosta sprawa :baffled: Ciuszek jakiś, zabawkę...? Ratujcie.... :eek:

magdziarz moze jakas ladna ksiazeczke z obrazkami? moja amelkowna jest teraz baaardzo zainteresowana:D cosik co ma ladne duze zdjecia np zwierzatek. bo zabawek to pewnie tez ma wiele heheh widzisz ja swojej na urodziny zamiast zabawki kupilam lozko hehehehe ;] chyba ze corcia znajomych ma jakas ulubiona postac..u amelkowny np kaczki zawsze sa na fali a teraz dodatkowo swinka peppa hehehe :D

no i doopka z moim telefonem:/ musze szukac nowego a kontrakt mi sie konczy w maju przyszego roku:(((((((((((( cos mi sie zdaje ze on zawilgocony czy cos ze ten dotykowy juz na dotyk nie dziala....wczoraj znowu mi sie tak zawiesil ale pozniej bylo ok...a teraz od rana nic z tego. ktos tu proponowal wyciaganie baterii ale i to nie dzialalo robilam tak i nic z tego. nawet calkowity reset--bateria wyjeta na 3h tez nie dalo rady:(((((( qrwa i znowu wydatek buuuu a ja tak lubie moj telefonik ze nie chce zadnego innego:((((

Ostatnia edycja:
Azorek, dzięki wielkie :-) teraz mam prynjmniej jakies pojęcie ;-) Ja nie wiem, jak tu z telefonami, ale nie da się do serwisu podrzucić? Bo jak mniemam gwarancja sie skończyła?

reklama
Cześć dziewczyny:) Pamiętacie mnie jeszcze?
Strasznie dawno tu nie zaglądałam i na pewno nie nadrobię ale teraz postaram się częściej czytać i pisać. U nas ponad miesiąc temu zaczeło się ząbkowanie i Mała wymagała ciągłej uwagi więc na komputer nie bardzo był czas,potem polecieliśmy na 2 tyg do Polski,po powrocie znów kupę spraw do ogarnięcia na głowie i na forum czasu było brak. Ale już jestem i mam nadzieje,że będę częściej do Was zaglądać :)
azorek jeśli tel masz wzięty na kontrakt to spokojnie Ci go powinni u operatora naprawić,u nas TŻ tak oddał tel do serwisu i naprawili za darmo.
A ja tydzien temu wysłałam w końcu swój telefon do serwisu,z tym,że ja z wylanym wyświetlaczem a ja mam ubezpieczony w lloydsie wiec mam nadzieje,że naprawią albo wyślą nowy.

Do góry