reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Kurcze coś spać nie mogę. Włączyłam sobie film na kompie myślałam, że chwilkę pooglądam znuży mnie i pójdę spać. Cholerka a film mnie wciągnął i teraz to już w ogóle nie zasnę.
A propo mojej babci to powiem Wam, że już mi głupio od niej cokolwiek brać. Tak dużo tego i teraz jeszcze ten tort. Ale jednocześnie mam wrażenie, że jej to sprawia przyjemność. I nie chciałabym jej sprawić przykrości. Jak jestem w PL to zawsze jej coś kupie słodkiego wiecie takiego naszego czego oni nie znają. Ale teraz to muszę jej coś ekstra przywieźć.

reklama
Witam:-) juz jeden dzien w pracy odbebiony jeszcze tylko dzisiaj i wolne przez nastepne 3 dni:-) niewiem czemu ale zawsze po pracy jestem jakos dziwnie polamana..
Isabell to sie troche nie zgralysmy bo ja lece do PL 22 lipca a 20 i 21 ide jeszcze do pracy wiec nie dam rady chyba pomoc.. ale pamietaj jak masz jakis problem i bede mogla pomoc daj znac.. Jesli chodzi o Zumbe to ja bym sie wybrala z wami ale za jakies 3 tyg.. wczesniej mi nie pasuje..
Azorek kobito jestes wielka!! kolezance na pewno przejdzie zlosc i przyjdzie jeszcze ci podziekowac za to co dla niej zrobilas..
Justaa moja luna ma kosz na zakupy ale nie za duzy.. podstawowe zakupy sie zmieszcza..
Bzyczek ty to masz fajnie z ta babiczka.. przepyszne wypieki robi (mialam przyjemnosc sprobowac) aha i nie zapomnij zostawic kawaleczku tortu dla cioci Dorki hhihihi Wszystkiego najlepszego dla bobkow a jesli chodzi o sasiadow to ogolnie sa ok tylko dziecaki smiecace mnie dobijaja bo korytarz na klatce wyglada jakby ktos smieci rozrzucil jak widac szkotom to pasuje mi niee. Mysle czasem ze jakby ktos nasral na korytarz to tez by im to nie przeszkadzalo...
Emilia przeczytalam artykul co te dziewczyny juz nie wymysla.. az sie boje jak moja mala podrosnie co jej bedzie przychodzic do glowy....

Doty w kazdym razie dzieki za checi, a nie zgrala to sie ona bo jesli juz w ostatnim momencie decyduje sie na wyjazd to moglaby sie dostosowac do mojego urlopu i tak autem jedzie. I teraz bardziej powaznie mysle o zmianie pracy bo jak bym robila od 9 do 17 to poradzilabym sobie bez niej
My dzisiaj lecimy do rainforest, niech sie dzieciaki wyszaleja, moze pozniej beda spokojniejsze, bo narazie oboje ich roznosi
Bzyczek wszystkiego najlepszego dla chlopakow

Załączniki

• happy.gif
    happy.gif
    37 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Sto lat dla chlopcow:))) niech rosna zdrowo
Mydzis wyberamy sie na Time Twister
Mam pytanie. Jutro chcemy jehac na open festival... gdze moge zaparkowac samchod na Leith??? Jestem nedoswiadczonym kerowca i w male rzestrzenie sie nie zmieszcze. Sa tam jakies parkingi na placu?

Witam i w imieniu swoim jak i Bobków dziękujemy wszystkim za życzenia. Jakoś tak leniwie podchodzą do dzisiejszego dnia bo wstali dziś o 9 ale to dobrze bo się przynajmniej wyspałam. Ale prawdziwą imprezkę będą mieli dopiero za ponad tydzień bo nam się goście porozjeżdżali. I jak by to miało być dziś to nie byłoby żadnego dziecka u nas. A w końcu to ich urodziny, więc i ich goście.

Sto lat dla chlopcow:))) niech rosna zdrowo
Mydzis wyberamy sie na Time Twister
Mam pytanie. Jutro chcemy jehac na open festival... gdze moge zaparkowac samchod na Leith??? Jestem nedoswiadczonym kerowca i w male rzestrzenie sie nie zmieszcze. Sa tam jakies parkingi na placu?

My bylysmy w TT we wtorek:D
Mozesz zaparkowac pod Tesco???Nie mam samochodu wiec nie zwracam uwagi na parkingi ale tam powinno sie udac, i blisko.
Store Locator & Opening times - : all - Tesco.com

My juz zaliczylismy rainforest, dzieciaki sie wyszalaly, mala wlasnie poszla spac a mi tak jakos nic sie nie chce robic a przydaloby sie dom ogarnac.

reklama
Do góry