reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Hehe u mnie bardzo podobnie, stwierdziłam że ostatni semestr studiów to idealny czas żeby już dzidziula w brzuchu rosła i na początku 7 miesiąca będą się bronić, również liczę na przychylność komisji :-p A jak dobrze pójdzie to dzieciątko będzie prezentem na 3 rocznicę ślubu :-)

Ja tez licze ze moze bedziemy miec prezent na 3 rocznie slubu:-D 13 wrzesnia ale było by fajnie.

reklama
A to widzę, ze więcej takich rocznicowych dzieciaczków jak u nas:) Również na trzecią rocznicę prawie prezent sie szykuje, bo ślubowaliśmy 20.09 a termin na 17.09:)

U nas było niby po bożemu hehe:) jesteśmy ze sobą od 2001 roku, później przez czas studiów mieszkaliśmy sobie razem(tu element mało Boży:), zaręczyliśmy się w grudniu 2007, ślub kościelny wzięliśmy po 7latach znajomości w 2008roku. Impreza dwudniowa, z kupą znajomych i niewielką domieszką rodziny na około 120 osób:) A teraz czekamy na dzidzie... niezaplanowaną do końca, ale baaaardzo już chcianą i wyczekiwaną.

O i to tak było.

Ja tez licze ze moze bedziemy miec prezent na 3 rocznie slubu:-D 13 wrzesnia ale było by fajnie.
Widzę, że sporo tu małżeństw wrześniowych:tak::-D
My 6 rocznicę ślubu mamy 3 września a termin porodu na 6 września.
Może też będziemy mięli taki śliczny prezencik :-)

madzik1388 miki_czchow Ja też miałam 19 :-p

Ostatnia edycja:
Moja znajomosc z G zaczela sie od internetu, chodz mieszkalismy od siebie tylko 12kilometrow to nie bylo nam dane sie spotkac :p albo ja zapominalam albo mi sie nie chcialo :D ale moj G byl wtedy baaaardzo cierpliwy i do spotkania doszlo. Parą byliśmy po 3 miesiacach znajomosci i tak to trwa do dzisiaj juz 8 lat i 10 miesiecy...po 3 latach sie zareczylismy (G klękał na plaży w Dziwnówku o 1 w nocy) to byl sierpien, w listopadzie wynajelismy male mieszkanko na "probe" po roku od zareczyn wzieliśmy ślub cywilny...my, rodzice bracia i swiadkowie :) obiad w restauracji i do domu :p a cooo taka jestem :p po roku ślubu zaciagnelismy kredyt na mieszkanko, mieszkamy juz 2 lata...a o dzidziusiu przyszlo tak nagle jak bylismy w moich stronach rodzinnych pod zamosciem, moj G wystrzelil ze chcialby juz dzidziusia wiec sie nie zastanawialismy ani chwili :p i po 7 miesiacach ciezkich prob bedziemy rodzicami :)
i co do slubu po Bozemu to na pewno przyjdzie czas i wezmiemy kto wie moze razem z chrzcinami :) ale tez takie skromne bo jako dziewczynka marzylam o pieknej bialej sukni ale z czasem to przeszlo, wydawanie kasy nie potrzebnie :) wolalam zeby rodzice nam dali te pieniazki co mieli by nam wesele zrobic, nadgonilibysmy kredyt 30-sto letni :D:D:D

Strasznie sie tu romantycznie zrobilo na watku :-) tylko trzeba bedzie chyba zmienic jego nazwe, bo to juz nie mam zakupoholiczki sa a przeminelo z wiatrem :-D

ehhh, to jak my mamy rocznicę 25lipca to mam sie starać o wcześniaka?? :sorry2:

kupiłam dziś dwupak smoczków Aventu, były po 18zł w promocji, to wzięłam :)

a któraś wie gdzie w Krakowie można kupić w miarę cenowo ale ładne sukienki ciązowe takie na okazję. Mój brat w czerwcu ma wesele i coś bym kupiła, ale z rok nie laziłam po Krakowie więc straciłam orientacje. A poza tym nie szukałam nigdy czegoś takiego.
Na pewno bonarka i ten nowy sklep odpada. Jedyna suknia która mi sie spodobała kosztowała 350 zł. Masakra jak na jeden raz. To ja za swoją ślubną z uszyciem dałam 450 zł

a któraś wie gdzie w Krakowie można kupić w miarę cenowo ale ładne sukienki ciązowe takie na okazję. Mój brat w czerwcu ma wesele i coś bym kupiła, ale z rok nie laziłam po Krakowie więc straciłam orientacje. A poza tym nie szukałam nigdy czegoś takiego.
Na pewno bonarka i ten nowy sklep odpada. Jedyna suknia która mi sie spodobała kosztowała 350 zł. Masakra jak na jeden raz. To ja za swoją ślubną z uszyciem dałam 450 zł

Na zakopiance, na przeciwko cinema city jest taki sklep duzy z sukniamislubnymi i wieczorowymi i cos mi sie zdawalo ze tam takie na ciezarna tez byly ;)

reklama
Anisen ja bym Ci radziła pochodzić po sklepach ciążowych. Jak szukałam dla siebie, to najpierw pochodziłam po zwykłych sklepach z sukniami to ceny były od 200 w górę, a w ciążowym zapłaciłam 120, więc jest różnica.

My mamy rocznicę 1 września, więc może się uda prezent:-)

A teraz mam pytanie do mam, które już mają dzieciaczki, i używały pasa poporodowego, jest sens go kupować??? Z Majką go nie miałam, i został mi taki brzydki brzuch, teraz chciałabym tego uniknąć, ale nie wiem czy on coś daje

Do góry