reklama
Ja zabawek nie kupuję, muszę kupić tylko karuzelę i leżaczek, ale to jak Hania się urodzi, jak przyjdą pieniążki z ubezpieczenia.
Ciotki jak przyjdą, to kazda pewnie pieluchy przyniesie, chusteczki i pieniążka :-) więc też się na cos uzbiera :-)
Gryzaczki mam 3, dostałam gratis jak zakupy dla Hani robiliśmy :-)
A tak to zabawki mam po Adasiu, masę zabawek, mnóstwo!! Może tylko jakąś lalkę szmaciankę kupię ;-)
Ciotki jak przyjdą, to kazda pewnie pieluchy przyniesie, chusteczki i pieniążka :-) więc też się na cos uzbiera :-)
Gryzaczki mam 3, dostałam gratis jak zakupy dla Hani robiliśmy :-)
A tak to zabawki mam po Adasiu, masę zabawek, mnóstwo!! Może tylko jakąś lalkę szmaciankę kupię ;-)
ewelinak1
Fanka BB :)
Mój rożek już przyszedł! Jestem w szoku - bo na stronie była informacja, że dostawa po około 14 dniach. A przyszedł szybko i jest śliczny. Kolorek taki ecru w drobne kwiatuszki...
Po ostatnich przygodach z kupowaniem wózka przez internet - jestem teraz naprawdę mile zaskoczona :-) Polecom Mamom z UK ten sklep internetowy
Po ostatnich przygodach z kupowaniem wózka przez internet - jestem teraz naprawdę mile zaskoczona :-) Polecom Mamom z UK ten sklep internetowy
Kati!
Zaangażowana w BB
My wczoraj wkońcu zrobiliśmy duże, niemalże kompletne zakupy dla małej, ubranka, pieluszki, wanienkę, kocyki. Teraz zostanie mi wypranie i prasownie tego wszystkiego. Przyszły też zamówione koszule do szpitala, takie super wygodne i fajne specjalne do karmienia.Jestem bardzo zadowolona,mogę już powoli szykować się do szpitala
Chociaz u mnie to jeszcze troszkę potrwa, bo termin mam na koniec wrzesnia dopiero.
Ale najbardziej jestem szczesliwa, bo zamówilismy, a raczej kupilismy wózek, bo jak się okazało mozemy go odebrać dopiero po porodzie lub na krótko przed, co jest dla nas bardzo wygodne, bo w tej chwili nie mamy gdzie go trzymać.
Ale najbardziej jestem szczesliwa, bo zamówilismy, a raczej kupilismy wózek, bo jak się okazało mozemy go odebrać dopiero po porodzie lub na krótko przed, co jest dla nas bardzo wygodne, bo w tej chwili nie mamy gdzie go trzymać.
Kati!
Zaangażowana w BB
http://www.babyexpert.pl/wozki_wiel...cy_quatro_makalu_4_z_fotelikiem_wys000zl.html
Kurcze tyle się opisałam a skasowało mi cały tekst. Potem napiszę coś wiecej o tym wózku.
Nalka to my mamy tak samo z naszym wózkiem.
Kurcze tyle się opisałam a skasowało mi cały tekst. Potem napiszę coś wiecej o tym wózku.
Nalka to my mamy tak samo z naszym wózkiem.
Ostatnia edycja:
A my dziś zakupilismy niespodziewanie leżaczek- bujaczek z Bright Starts.... o taki... drogi jak cholera, ale licze ze posluzy nastepnym dzidziusiom
BRIGHT STARTS - LEŻACZEK HYBRYDOWY SŁONIK + GRATIS (1735004744) - Aukcje internetowe Allegro
BRIGHT STARTS - LEŻACZEK HYBRYDOWY SŁONIK + GRATIS (1735004744) - Aukcje internetowe Allegro
aniawos
Fanka BB :)
super ten leżaczek..
Dziewczyny ja wypatrzyłam coś takiego...niedrogie i przydałoby się na dole, bo łóżeczko dla dzidzi jest u góry..ciągle się zastanawiam w czym Ada będzie leżała jak będziemy siedzieć na dole, a wiadomo większość czasu spędzamy na dole- nie chcę żeby sama była u góry, na kanapie też średnio bezpiecznie..na podłodze może niekoniecznie..i kombinuję co tu postawić na dole, żeby dzieciak miał w czym leżeć..
=====KOŁYSKA - ŁÓŻECZKO===== (1752784849) - Aukcje internetowe Allegro
kołyski są drogie i szkoda mi kasy..i wypatrzyłam to...nie jest to z wyglądu jakieś wow..ale może funkcjonalne?
Dziewczyny ja wypatrzyłam coś takiego...niedrogie i przydałoby się na dole, bo łóżeczko dla dzidzi jest u góry..ciągle się zastanawiam w czym Ada będzie leżała jak będziemy siedzieć na dole, a wiadomo większość czasu spędzamy na dole- nie chcę żeby sama była u góry, na kanapie też średnio bezpiecznie..na podłodze może niekoniecznie..i kombinuję co tu postawić na dole, żeby dzieciak miał w czym leżeć..
=====KOŁYSKA - ŁÓŻECZKO===== (1752784849) - Aukcje internetowe Allegro
kołyski są drogie i szkoda mi kasy..i wypatrzyłam to...nie jest to z wyglądu jakieś wow..ale może funkcjonalne?
reklama
Podziel się: