reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

ja kupiłam wkładki laktacyjne, szczoteczkę do zębów ide odebrać zamówienie z apteki i chyba będzie już wszystko.
Jeszcze termometru nie mamy bo nie mogę się na żaden zdecydować.

reklama
Ja zabawek nie kupuję, muszę kupić tylko karuzelę i leżaczek, ale to jak Hania się urodzi, jak przyjdą pieniążki z ubezpieczenia.
Ciotki jak przyjdą, to kazda pewnie pieluchy przyniesie, chusteczki i pieniążka :-) więc też się na cos uzbiera :-)

Gryzaczki mam 3, dostałam gratis jak zakupy dla Hani robiliśmy :-)
A tak to zabawki mam po Adasiu, masę zabawek, mnóstwo!! Może tylko jakąś lalkę szmaciankę kupię ;-)

Mój rożek już przyszedł! Jestem w szoku - bo na stronie była informacja, że dostawa po około 14 dniach. A przyszedł szybko i jest śliczny. Kolorek taki ecru w drobne kwiatuszki...
Po ostatnich przygodach z kupowaniem wózka przez internet - jestem teraz naprawdę mile zaskoczona :-) Polecom Mamom z UK ten sklep internetowy :)

My wczoraj wkońcu zrobiliśmy duże, niemalże kompletne zakupy dla małej, ubranka, pieluszki, wanienkę, kocyki. Teraz zostanie mi wypranie i prasownie tego wszystkiego. Przyszły też zamówione koszule do szpitala, takie super wygodne i fajne specjalne do karmienia.Jestem bardzo zadowolona,mogę już powoli szykować się do szpitala:)Chociaz u mnie to jeszcze troszkę potrwa, bo termin mam na koniec wrzesnia dopiero.
Ale najbardziej jestem szczesliwa, bo zamówilismy, a raczej kupilismy wózek, bo jak się okazało mozemy go odebrać dopiero po porodzie lub na krótko przed, co jest dla nas bardzo wygodne, bo w tej chwili nie mamy gdzie go trzymać.

Kati! pochwal się jaki wózek kupiliście. My też mamy mozliwość odebrania naszego wózka jak sie mały urodzi, na razie jest zamówiony, wpłata zrobiona a reszta po porodzie :-)

super ten leżaczek..

Dziewczyny ja wypatrzyłam coś takiego...niedrogie i przydałoby się na dole, bo łóżeczko dla dzidzi jest u góry..ciągle się zastanawiam w czym Ada będzie leżała jak będziemy siedzieć na dole, a wiadomo większość czasu spędzamy na dole- nie chcę żeby sama była u góry, na kanapie też średnio bezpiecznie..na podłodze może niekoniecznie..i kombinuję co tu postawić na dole, żeby dzieciak miał w czym leżeć..
=====KOŁYSKA - ŁÓŻECZKO===== (1752784849) - Aukcje internetowe Allegro
kołyski są drogie i szkoda mi kasy..i wypatrzyłam to...nie jest to z wyglądu jakieś wow..ale może funkcjonalne?

reklama
Ania cena faktycznie fajna, ale wyglada dla mnie troche jak dla lalek. Wolałabym chyba dołożyć i kupić kojec lub łóżeczko turystyczne. Ale sama wiesz najlepiej co Ci sie przyda;-)

Do góry