reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
Anisen śliczne łóżeczko :-)

Igocencja, ja też mam szlaban :-p dzidzia juz ma tyle ciuszków a ja mogłabym wiecznie ogladać w sklepach te maleńkie ubranka i kupować chociaż pewnie połowy nigdy bym nie uzyła ;-)

dziuba promocja obowiązuje dopiero od 4 sierpnia i z tego co czytam to tylko na 1.

W paczce 27 szt. A chusteczki pampers rzeczywiście 4x64 szt-19,99

Anisen super łóżko- sama chętnie ułożyłabym się w takim do snu. Tylko pewnie stopy by mi wystawały :)

A ja słyszałam, że ten leżaczek jest super, ponoć przy każdym ruchu dziecka sam się buja więc dzidziol ma frajdę. No ale cena powalająca. Ja narazie wogóle nie kupuje leżaczka-bujaczka. Może ktoś nam sprezentuje hihiihh W sumie nawet nie wiem w jakich sytuacjach miałabym go używać- jakas taka zielona jestem z tym bujaczkiem.
BABY BJORN LEŻACZEK BALANCE -KOLORY- kurier SklWwa (1726166730) - Aukcje internetowe Allegro

Anisen przesliczne lozko. Bardzo mi sie podoba :-)
Tofilesia ile ten lezaczek kosztuje :szok: Ludzie to chyba na glowe poupadali. Kawal druta co sie wygina obszyty materialem i tyle kasy :wściekła/y: To ja obstaje przy swoim czyli takim jak kasiula, ktorego de facto jeszcze nie kupilismy :-)

kasiula też mi się on podoba. Ta małpeczka i hipcio są przesłodkie:tak:. Ja jednak mam manię na kociaki. Jak będę miała kasę to się zastanowię ale myślę że to dobrze spożytkowana kasa. Może jeszcze ktoś z rodzinki sypnie to wtedy zakup murowany :-D

Tofilesia cena jest z kosmosu :szok:.

ellsi
ja już mam te huggisy i 20 szt jedynek i 90 dwujek więc mam nadzieje że podpasują.
ale dada jak narazie mi się chyba najbardziej podoba, wydaje mi sie taka najmilsza w dotyku, nawet w porównaniu do pampersów. mam nadzieje że małej nie uczuli i będziemy mogły ich żywać.

Tofilesia
ten bujaczek to przegięcie. nic ciekawego za taką cene.
A wsadzać w bujaczek będziesz jak będziesz chciała mieć chwile dla siebie i wolne ręce od dziecka. bujaczek go pobuja za ciebie, dlatego chyba lepiej żeby sam to robił a nie pod wpływem rchów dziecka, bojakoś mi się nie chce wierzyć że to się sprawdzi na dłuższą mete.

my narazie będziemy mieć kołyskę z wibracjami i melodyjkami, a potem dostaniemy w spadu fajny bujaczek z bajerami.
chce też potem kupić fotelik taki wyższy do karmienia, żeby mieć małą w kuchni na wyższym poziomie niż podłoga. niech się uczy gotować od małego :)

Po Adasiu bujaczek sprzedałam i żałuję, teraz chciałam kupić huśtawkę bujaczek ale stwierdziłam, że jeszcze Adaś będzie chciał tak wchodzić, więc kupię zwykły, taki jak miałam, coś jak pokazujecie :-)

Tofilesia mnie się wydaje, że mało wygodny ten leżaczek bujaczek, na pewno nie jest od urodzenia... Ja bym nie kupiła... Ale skoro mówisz, że znajomi mieli i fajny, to pewnie zalety ma :-)

Co do leżaczka, bujaczka to uważam to za świetny wynalazek :-) dziecko do leżaczka, do łazienki i można prysznic wziąć, do kuchni - obiad zrobić :-) bez tego ciężko...

tofilesia mi też ten leżaczek się nie podoba..jakiś taki pionowy jest..no i cena też nie do zaakceptowania;-)

Ja na razie leżaczka nie kupuję, liczę że może familia się zrzuci i będzie..na pewno im podpowiem. Bo ciuchów i zabawek nie potrzebuję..

reklama
Ja tez lezaczka bujaczka nie kupuje, bo wiem ze moze od rodziny w prezencie dostaniemy, tak samo karuzele do lozeczka, moj brat sie zaoferowal. Ja chce taka z karuzelka, projektorem i pozytywka. 160zl. Wiec wydatek jest. Tak samo lezaczek i mata edukacyjna. sadze ze nie potrzebuje tego w pierwszyuch dniach zycia dziecka i dziadkowie chetnie sprezentuja jak zakochaja sie w we wnuku!

Do góry