reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

bebzonik nazbierałaś trochę..wszystko 56-62??
i masz full tych koszulko-kaftaników..ja tego w ogóle nie mam..kilka białych po Idze, ale nie wiem czy będę używać..

reklama
lo matko bebzonik :szok: a kiedy Ty to wszystko zdazysz malej zalozyc :-D Toz to prawdziwa ksiezniczka bedzie :-) Dorodna kolekcja.
dziuba w smyku nie znalazlam i w realu tez szukalam i nie ma. Moze to jeszcze nie sezon na takie ciuchy :confused:
U mnie alle odpada. Nie mam konta i mozliwosci odebrania tego w Polsce :crazy:

dziewczyny, ja to wszystko dostałam :-D:-D Wszystko po jednym dziecku i też mówię że mała nie zdąży ubrać wszystkiego bo to głównie 62 ale i 56 też ( śpioszki i bodziaki ) ja stawiam głównie na pajacyki, śpioszi i bodziaki na krótki i długi rękaw, a reszta się zobaczy. A tak w ogóle to nie wszystko, wybrałam najfajniejsze a reszta do pudełek. Gdybym to ja kupowała pewnie byłaby 1/3 z tego wszystkiego. Ale fajnie mieć ;-);-)

Ostatnia edycja:
Jak dają to się bierze :-D Ja też mam dosyć sporo rzeczy. Nawet tych maleńkich. Życie zweryfikuje co się przyda. Zostawię później te ulubione rzeczy ( jakby tak druga pociecha miała być), a resztę sprzedam. Moje Maleństwo ciągle nie zapowiada się na wielkoluda więc być może jednak nie jest najgorsze że mam tyle tych malutkich ubranek.

Tak naprawdę to dostałam wiele dziwnych rzeczy lub też rzeczy gdzie nie bardzo mam gdzie umieścić np. lampę nagrzewczą (umieszcza się ją nad przewijakiem).

A to moje zbiory :-D:-D:-D;-);-);-)

Bebzonik imponująca kolekcja. U mnie pewnie wyglada to podobnie , dostałam mnóstwo rzeczy od mojego szefa, moja 5-cio szufladowa komoda jest pełna po brzegi więc raczej juz nic nie kupuje - no za wyjątkiem mini sukienek - po prostu są takie słodkie , że nie umiem sobie odmówic :) Myslę, że kupie jeszcze tylko ubranko na wyjscie ze szpitala.
Zostaje mi zrobic tylko pranie i prasowanie - a pogoda jak na zlosc jest beznadziejna.

Bebzonik imponująca kolekcja. U mnie pewnie wyglada to podobnie , dostałam mnóstwo rzeczy od mojego szefa, moja 5-cio szufladowa komoda jest pełna po brzegi więc raczej juz nic nie kupuje - no za wyjątkiem mini sukienek - po prostu są takie słodkie , że nie umiem sobie odmówic :) Myslę, że kupie jeszcze tylko ubranko na wyjscie ze szpitala.
Zostaje mi zrobic tylko pranie i prasowanie - a pogoda jak na zlosc jest beznadziejna.

ja też myślałam zeby coś kupić na wyjście ze szpitala, ale czy to jest rozsądne przy tej ilości :-D

przy tej ilości każdy dodatkowy zakup nie będzie rozsądny ;) ale kto mówi o rozsądku u cięzrnej ;) Dostałaś strasznie dużo :) fajnie.

Ja przy Kini nie dostałam nic bo nie bylo od kogo - kuzyn ma córeczkę tylko o miesiąc starszą. Ja chciałam mje skarby dać siostrze bo jej jest pól roku młodsza ale moja sister przez teściową to dziwak nad dziwakami i nie chciała, bo używane. Kilka razy proponowałam, mówiłam wybierzesz tylko to co Ci sie będzie podobać, ale ona kręciła nosem. No to już nie proponuje.

ja mam chyba z 1\4 tego co Ty a moze i mniej i mi wystarczyło :) a była zima.

Za to chętnie kupię coś na rozmiar 68 bo mam w tym dużo dziewczyńskich i sukienek a głupio by było ubierać chłopca w rózowe (kupiłam na allegro używki nawet ładnie utrzymane tyle ze takie różowiaste) spodenki lub dresik. poszaleje jak mały będzie już w tym chodził.

reklama
bebzonik imponująca kolekcja :-)

Mój małż w sobotę nałożył mi szlaban na dzieciowe sklepy :szok: pojechaliśmy tylko po folię przeciwdeszczową do wózka, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam wyprawkę na wyjście ze szpitala - kolejną:-p wcześniej już jedną kupiłam :-D

A oto ubranka które wybrałam na wyjście do domku:

DSC01682.jpg

DSC01681.jpg

Do góry