reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
Wychodze z założenia, że przy wyjściu ze szpitala dzieciatko powinno miec ubrane coś nowego - może źle mysle, ale jakos tak uważam , że jest poprawnie ?!

karola
masz prawo tak myśleć :) sporo osób tak myśłi i robi

mi to jakoś bez znaczenia, chciałąbym tylko żeby było jakoś tak ładnie i słodko, zdecydować się nie mogę. mąż wczoraj jak na wariatkę patrzył jak wybierałąm w co ją ubrać i stwierdził że nie ważne w co ważne żeby jej ciepło było. Sam kazał mi przygotować pare kompletów, żeby mógł zabrać to co będzie bardziej pasować.

Bebzonik jestem pod mega wrażeniem Twoich "zbiorów". Wow- chyba zacznę się martwić czy ja nie za mało mam tych ciuszków. Chociaż mam jeszcze trochę dostać- ogólnie większośc dostałam od koleżanki teściowej, która urodziła zimą bliźniaki:-)
A na wyjście nie wiedziałam, że wypadałoby nowe ciuszki mieć. Na szczęście mamy jedno wdzianko, które kupiliśmy sami (wow), tylko że jest na roz68 :-) Hihihi.
Słodkie te wszystkie ciuszki, takie maleństwa.

Ja już mam prawie wszystko. Jak przyjdzie mi jeszcze jakaś kasa to wtedy kupię leżaczek bujaczek bo koleżanka mówiła że jej się sprawdził.

Ten mi się podoba:
Leżaczek Fisher Price, leżaczek, Bujaczek Le|aczek, 249.00 zB - zakupy.linkbaby.pl
ale jak już coś to kupię na allegro używany.

Na allegro zamówiłam pościel i jeszcze jedną paczkę (podkłady, smoczek, butelka, pieluchy itp) i teraz tylko czekać aż przyjdzie. Dziś w aptece kupiłam maść Bepanthen i saszetki Tantum Rosa. Jeszcze chyba dziś się wybiorę do Carrfoura po taką łazienkowy plastikowy regał na rzeczy maleństwa (kosmetyki).

Właśnie mąż przyniósł gazetę z Tesco chusteczki pampers baby fresh 64 szt - 19,99, a pieluszki huggis newborn 2 opakowania za 16,79 ( promocja 2 w cenie 1). Może któraś mama będzie zainteresowana.

asia osobiście odradzam pieluszki huggis newborn bo dwie koleżanki skarżyły się na nie. Ja mam ale tylko z tego względu że właśnie im nie spasowały - już nawet porównując z Dady wychodzą jakościowo na niekorzyść.

u nas hugisy new born sie sprawdziły. ale już następne hugisy nie :(

a ja wreszcie po bojach kupiłam łóżeczko Kini
takie:
maleniebieskislonik.jpg teraz tylko czekać, aż dojdzie
a do niego mam niebieską pościel i takie prześcieradełko

reklama
Iga - dobra promocja na te pieluchy, może podjadę jutro to sprawdzić bo mam Tesco niedaleko. Ale ciekawe czy to tylko jedynki czy dwójki też w tej promocji... bo ja mam jedną paczkę jedynek i myślę że potem od razu w dwójki, bo jakoś tam myślę że wygodniej.

Do góry