reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

A ja dzisiaj zaszalałąm i zamówiłam wanienkę - w końcu... Jednak zdecydowałam się na tą, która podobała mi się na początku :
Acqua Two Stage Ergo Bath - Pearl White - Baby Baths & Tidies - Mamas & Papas

i to chyba już ostatni zakup - materacyk do przewijaka :
Changing Mattress - Elfie and Mop - Best Sellers - Mamas & Papas

Ten kolor najbardziej pasuje do moich mebli ;-)

A że dostałam na konsultacji w szpitalu kupon zniżkowy na 5 funtów - przesyłkę mam gratis. Na szczęście jak coś mi się nie spodoba - to tutaj w uk - nie ma problemu z wymianą czy zwrotem :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też dziś poszalałam, kupilam ubranko na wyjście, kilka szt bodów z długim rękawem i zaczęłam robić w końcu zakupy do szpitala

Ja mam same rozpinane na całości albo kopertowe z tych małych. Dopiero 68 kupowałam wkładane przez główkę i te były ok, bo Kinga już mi pomagała w ubieraniu ;)

Ewelina ja mam ondę która wygląda jak ta Twoja i jestem z niej zadowolona. Wprawdzie teraz już Kinia pluszcze sie w brodziku prysznica ale wcześniej jak sama ją kąpałam a Kinia miała niewiele ponad 2 tygodnie to ta wanienka mi ratowała nerwy :) Uwielbiam ją.

A my jutro kupujemy ostatnie rzeczy a co mi sie podoba na necie zamawiam dziś. Czekamy na łózeczko, pościel, materacyk ale to dla Kini. tylko jeszcze kupić nowy ochraniacz do łózeczka dla Gabrysia bo ten jest trochę sfatygowany przez Kinię. Ale to mogę kupić potem. Na razie małemu strczy to co mam

Dziuba mi właśnie też się najbardziej podoba to krzesełko chicco polly miałam już kupić, ale tak stwierdziłam ze się wstrzymam bo jeszcze czas, a właśnie znajomi i rodzina zaczynają mi się pytac co mi kupić później dla dziecka, a ja wszystko mam:-) więc tez chyba powiem zeby się zrzucili na to krzesełko i wszyscy będą zadowoleni

pewnie! każdy zamiast prezentu to do skarbonki niech sie dokłada, a krzesełko jest super, moja miała ponad 2latka i jeszcze w nim siedziała, tak nisko było ustawione że se nawet bajki w nim oglądała :) tylko że na Alle takie ceny że mi sie bardziej opłaca kupić w normalnym sklepie.

Ja mam leżaczek, fotelik samochodowy, i krzeselko do karmienia po Majce, więc spory wydatek z głowy. W sumie to z wiekszych rzeczy został wózek. Dla Majki musimy kupic materac do łóżka, bo łóżko dostała i pościel. Szukam z Kubusiem Puchatkiem, takiej na 70x140, i kurcze sa 2x droższe niż zwykłe, ale czego się nie robi dla dziecka:-)

My kupiliśmy leżaczek-bujaczej chyba na początku 4 miesiąca ciąży, a to dlatego,że znalazłam na allegro w idealnym stanie za 100zł wraz z przesyłką. Fotelik do karmienia mam po bratanicy, co prawda w kolorze brzoskwiniowym, ale się tym nie przejmuję;).
Co do maty edukacyjnej, to mam upatrzonych kilka modeli na allegro, ale nie wiem wogóle czy będziemy kupować, jeśli tak to napewno kupimy dopiero jak maluszek skończy jakieś 2 miesiące.

reklama
Do góry