Hej dziewczny!
Brejka goraczka u dzieci to jest jak dziecko ma ponad 38, wiec 37 to luz, na pewno zaszczepia
Duralex to trzymam kciuki! Wszystko na szczescie mija
U nas roznie, moja mama przyjechala do nas w czwratek i siedziala do niedzieli, to Zuzia byla tak spokojna, ze az nie chcialo sie wierzyc. Dostawala butle, ale tylko raz lub 2 razy dziennie po 60 ml i przystawialam ja do cycka kiedy chciala i bylo super. Na wadze przybrala przez 2 dni 180 gram (bo w piatek bylismy u dr Sisor)
Za chwile znowu sie wybieram, bo kazala nam sprawdzac wage 2 razy w tygodniu. Ciekawe ile przybrala od piatku, bo jak bylam z nia w piatek, to wtedy dostawala wiecej tego mleka sztucznego-okolo 200ml dziennie.
Z laktacja, to sama nie wiem, teraz jak mala mi wisi na cycku non stop kolor, to mam wrazenie, ze tego pokarmu nie ma, ale w nocy, jak robie przerwe np. 4 godziny, to piersi jak balony-pije bardzo duzo, herbatki na laktacje, karmi
Ale nie powiedzialabym,z e mleko sie leje.
Od 2 dni mala ma starszne problemy z brzuszkiem-bardzo placze i prezy sie jak nigdy. Nie moze spokojnie spac, bo te bole brzuszka ja wybudzaja, wiec nie jest lekko. Wczoraj tez zrobila taka seledynowa kupke, wiec nie wiem czy to oznacza, ze cos jest nie tak.
Zmeczona jestem bardzo, ale co zrobic
Odezwe sie, jak bede po wazeniu małej.
Aaaa, dziewczyny, Wasze dzieci tez tak na cycku wiszą? Bo mala, jak zrezygnowalismy z tych przerw co 2 godziny karmienie minimum, to na cycku caly czas, wczoaj o 13:00 zeby mylam, a w koszuli, to chodze caly dzien:/
No i te mleko nie nadazy sie chyba produkowac, prawda?