reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

Brejko, to jesteśmy równolatkami :)
Pasku, rozerwałaś się, zawsze to jakaś odskocznia, choć chwilowa od siedzenia w domu, wśród 4 ścian ;)
A oczko na porodowce będzie już eleganckie :)

Swoją drogą, ja po porodzie żadnych wylewów do oczek nie miałam, naczynka też mi nie popękały hmmm Elegancko :)hihi

U Stefaniaków jest taniej, 90zł + dodatki, aleeeee to nie ten sam efekt co u Pietrzaków ;)
A co do latania babć ehhhhh moja to i by lata, ale ona jest na nie takiej imprezie w domu, tak jak i ja, a teściowa ehhhh to ja bym musiała koło niej latać + koło szwagrów, więc DZIĘKUJE ;)

reklama
he he pewnie się gdzieś widziałyśmy ja mieszkam niedaleko stacji
teraz szukam w myślach ciężarówki na Pasku
ja mieszkam tu od urodzenia i znam raczej wszystkich

Widzę, że prawie wszystkie na forum siedzą :)

Maju, to nas to podobnie wyniesie, cenowo oczywiście ;) Wy to pewnie chrzcicie w Klembowie? Tam przynależycie?

Majka raczej nie mialas okazji mnie zobaczyc z brzuszkiem, bo od 3 m-cy jestem na L4 glownie w domku, a od ponad 2 m-cy z domu wychodze tylko na wizyty lekarskie, bo pojawily sie skurcze i musze lezec:-(
A mieszkam na ulicy Wesolej przy sklepie pani Danusi, jak sie jedzie do miesnego (taki żółty/kremowy dom z brązową dachowką i z drewnianym wysokim płotem).Za nami sa juz tylko pola, laki i las:-)

Jesli chodzi o chrzciny, to ja bym chciala chrzcic moja Zuzie w Kobylce-tam chodzimy do Kosciola, bo zawsze w niedziele jestesmy na obiadku u tesciow i od razu zaliczamy msze niedzielną:)
Bardzo mi sie podoba "polityka" prowadzenia tego kosciola, a w Klembowie to szczerze mowiac tak srednio mi sie podoba. No, ale moj M probuje mnie przekonac, ze Zuzia powinna byc jednak chrzczona w swojej parafii...

reklama
Majka raczej nie mialas okazji mnie zobaczyc z brzuszkiem, bo od 3 m-cy jestem na L4 glownie w domku, a od ponad 2 m-cy z domu wychodze tylko na wizyty lekarskie, bo pojawily sie skurcze i musze lezec:-(
A mieszkam na ulicy Wesolej przy sklepie pani Danusi, jak sie jedzie do miesnego (taki żółty/kremowy dom z brązową dachowką i z drewnianym wysokim płotem).Za nami sa juz tylko pola, laki i las:-)

a no to się pomyliłam ale teraz mnie oświeciłaś
na przeciwko p Danusi mieszka moja babcia
a ul.Wesoła to ta na przeciwko Roguskich?
o bidaku to się musisz wyleżeć ja to z tych co ciąże super znoszą i granatem trzeba rozwalić
z bliźniakami Lipa mnie straszył że jestem po 2 cc + po poierwszym bakteria gronkowca i problemy z raną to bliźniaki abym do 32 tyg donosiła to będzie cód. Donosiłam do 38 i gdyby nie cc to nosiła bym dalej , dodam że wcale się nie oszczędzalam bo w domu 2 latek to nie było jak

szkoda że wcześniej się nie poznałyśmy jak wpadłabym z moją brygadą to potem cieszyłabyś się z ciszy w domku ha ha ha

Do góry