reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

reklama
Brejka to tez moj sposob:)Ja zaslaniam okna zaslonami, a wkurzaja mnie te okna, na ktorych nie mamy ani rolet ani zaslon:)

Witam,
Może dzisiaj jest szansa na chłodniejszy dzień.
Brejka sposób dobry .. tylko mnie te upały doprowadzają do szewskiej pasji i wtedy muszę coś zrobić...
Pasek no to fajnie.. ciekawe jakie będziemy miały wrażenia ze szpitala...

Hej dziewczyny:)
Jak tam dzisiejsze samopoczucie? Czy Wy dajecie rade spac w nocy?
Jejku ja dzisiaj mocnym snem zasnelam dopiero o 5:30=koszmar! Wieczorem tez czulam sie kiepsko, bo skurcze mnie lapaly:(
A niby to taki stan blogoslawiony;-)

Duralex mam nadzieje, ze dzis bedzie chlodniej!!!
Brejka jak Ty sie czujesz skurczowo? Odpuscilo na dobre?

Ech u mnie cisza, żadnego skurczyka :( Juz po nocach mi się śni że urodziłam strasznie duże dziecko. Mi to na głowę pada, że jak nie urodzę szybko to ona urośnie do ponad 4 kg :/

Mi to wte upały nic się nie chce robić:/ W nocy to ja śpię bo mam wiatraczek :)

Pasek ja też nie śpię po nocach.. duchota.. koszmar :wściekła/y:
Brejka przecież jak córka będzie miała 4 kg to Zdun zrobi Ci cesarkę.

A skurczyków u mnie też brak.

A u mnie dupa! U Was skurczykow brak, a u mnie i owszem:wściekła/y: Raczej skurczybyków chciałoby sie powiedziec!
A dzisiaj to ze 3 razy juz sie udusiłam tą temperaturą:)

Pasek takie skurczyki to nic , mówię Ci. Ja miałam mocne i nic :(

Duralex no właśnie nie wiem tak do końca czy on mi zrobi tę cesarkę, boję się że odmówi i powie że dam rade. Ostatnio mi mówił że jego żona urodziła synka 4100 i dała radę :/ No ale ona miała znieczulenie i to nawet przy skurczach partych bo o tym mówił mi poprzednio.

A ja dziś byłam w kinie na shrek forever 3d, śmieszny flim polecam :) No i ostatni raz zaliczyłam McDonalda :D

Dobry wieczór dziewczyny :*

Widzę, że maluszki nie śpieszą się na ta upalną stronę, poza brzuniem mamusi ;-) ale co sie im dziwić, jak dorośli nie wiedzą gdzie mają sie podziac w takie upały...

U mnie trochę się działo.
Załatwiłam szkołę - ruszam od września z farmacją.
W sierpniu chrzciny. Testujemy lokale.
Chrzestni wybrani :) - ileż ja się nastresowałam nimi ;)
Pierwsze szczepienie synka mamy za sobą (na myśl o pielęgniarce mam ciary!! !! !! !! )
Synuś waży już ponad 5kg co daje się odczuć w rękach ;) Jak na niego aptrze to zastanawiam się, jak mi się udalo urodzic hihihihi no ale był wtedy dużo mniejszy ;)
Wzięłam się za zrzutkę kg (fitness/ograniczenia żywieniowe)

Moi mężczyźni padli i ja idę się położyć...

Aha korzystajcie z ostatnich chwil "wolności" :D Ja jużnie odróźniam dni, wszystkie są takie same (choć zaznaczam, że nie mam źle, bo mam mamę i ona w każdej chwili zostaje z Małym - ale to i tak nie to samo co luz przedurodzeniowy ;) ) Chyba sięnie doczekam, aż Mały zacznie gaworzyć/raczkować/chodzić, bo teraz to tak monotonnie jest ;)

Dobrej nocki :* nie dajcie się upalom (my z tej okazji zakupiliśmy basen ufffffffff ulga niesamowita)

reklama
Celka to ja już dni nie odróżniam od grudnia i jednak wolałabym już zajmować się dzidzią niż ciągle tv ogladać :( Powodzenia w szkole :)
Ja chrzestnych to już miałam zanim w ciążę zaszłam :) Wiesz jak wypróbujesz te lokale to daj znać bo ja też się troszkę nad tym zastanawiam. Może to wcześnie no ale chcę zrobić chrzciny w sierpniu bądź wrześniu.

Do góry