reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

No to miło... :) może się spotkamy.. he he he.. teraz rozumiem, że jak mi podał płeć dziecka i zapytał, co było pierwsze ... to powiedział "niektórzy mają szczęście" :):)

reklama
Oj widzę że dziś cisza, każda pewnie nad jeziorkiem :)

Mnie niestety nie będzie kilka dni ( piszę żebyście nie myślały że pojechałam rodzić ), mamy kiepski tydzień. Dziś zmarła babcia mojego M :( Mam nadzieję że w przyszłym będą same dobre wiadomości.
Trzymajcie się cieplutko :)

Brejeczko droga, trzymajcie sie z mężem! Bardzo mi przykro!:-(
Babcia mojego M miala wylew w srode, wiec tez atmosfera kiepska, no, ale u Was to zupelnie inna historia...ściskam bardzo mocno!

Dziewczynki to i ja sie przedstawie...jestem Magda:-)

Oby nie!!!!! Ja to nie mam zamiaru wybierac sie wczesniej, przynajmniej nie przed koncem 37 tygodnia:-D
Ale mam nadzieje, ze sie wszystkie spotkamy...juz z naszymi skarbami :-)

Hej dziewczyny, ja już w domku :) Wiecie co na tym pogrzebie byłam wykończona upał, te świece kwiaty brrr. No i zaczeły mnie łapać skurcze regularne co 30 min i to bolesne bradzo aż się cała trzęsłam i się popłakałam:/ słabo mi się robiło, wymiotowąc mi się chciało a później biegunka. Nogi spuchły jak balony, w życiu takich nie widziałam :/ Najadłam się na stypie no i stwierdziliśmy że wracamy do domu bo mamy 60 km. W domciu wziełam kąpiel no i co i wszystko przeszło :( Już mieliśmy nadzieję że się coś rozkręci a tu klops. A najgorszy wstyd bo cala rodzina myśli że my rodzimy i wydzwania teraz. W ogóle to wczoraj zaczęła mi jeszcze dodatkowo lecieć siara, mam nadzieję że do końca tygodnia urodzę ale pewnie będzie tak że nic z tego :(

Pasek miło mi również :)

Brejka ale coś się ruszyło.. mnie ten upał tak wqur.. że umyłam wszystkie okna.. jak coś robię to o nim nie myślę.. młody się wyciąga, ale ja mam nadzieję, że nie urodzę przed kolejną wizytą.. czekam na końcówkę lipca...

reklama
Moje drogie!!!
Koszmar, tragedia, masakra z ta pogodą!!!:wściekła/y:
Brejka naprawde podziwiam Cie, ze sie zdecydowalas uczestniczyć w pogrzebie-no i musze przyznac, ze czytalam Twojego posta z wypiekami na twarzy! :-)
Wiesz ja mysle, ze Lenka daje o sobie znac i rzeczywiscie moze Wam wyskoczy jeszcze w tym tygodniu:)! Ale byloby super!!!!

Duralex jednak stawiam na Wolomin! Nastawiam sie, ze dam rade bez zzo- w koncu nie ja pierwsza i nie ostatnia:-)U mnie okna sa tak brudne, ze samo patrzenie przez nie doprowadza mnie do pasji, ale ja jeszcze ze 2 tygodnie poczekam z myciem...tesciowa, jak wroci z wakacji, to zadeklarowala sie, ze pomyje:)

Trzymajcie sie!

Do góry