To jeszcze raz ja...zapomniałam napisac w poprzednim poście, że są to fotki zrobione moim córom w czwartej dobie zycia w szpitalu. Na biało Zosia a w niebieskich śpioszkach z pieskiem jest Marysia...uwielbiam te fotki, szczególnie ta pierwsza... A teraz to już naprawdę DOBRANOC!!!
reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
mizzia -nie będę się powtarzać że dziewuszki urocze i sukienka też......
a do Oliwki a raczej Agnieszki ;D ;D- z tym haźlym to mosz czysty recht. Haziel musi być przy izbie a w izbie leżanka i byfyj no i stołek ;D ;D ;D..... punkt dla Ciebie..... a ja nie jestem specjalistką od Śląskiego.... Śląski mam tylko akcent hihihihi... ale jestem cera hanysów czyli hanyska hihihihihi
a do Oliwki a raczej Agnieszki ;D ;D- z tym haźlym to mosz czysty recht. Haziel musi być przy izbie a w izbie leżanka i byfyj no i stołek ;D ;D ;D..... punkt dla Ciebie..... a ja nie jestem specjalistką od Śląskiego.... Śląski mam tylko akcent hihihihi... ale jestem cera hanysów czyli hanyska hihihihihi
justyna
Fanka BB :)
oliwka29 pisze:i haziel też sie przyda ;D ;D ;D
no to ja tez taka hanyska ze szkoda gadac Mama-Kraków Tata-Zawiercie mieszkamy Śląsk czysty mix ;D
pierwsze zdjęcie przecudne !! a w brzuszku tez tak pleckami były ????? bo ja zauważyłam ze Liwia bardzo lubi spac z ręką nienaturalnie odwroconą a zaraz po porodzie identycznie ją miała ! tak chyba w brzusiu sie układała i tak jej zostało !! A ja tez na etapie poszukiwań sukienek - gdzie mozna takie ładne kupić ???
diablica2
mały wielki OLO :)
Witam...
w końcu dziś fajna pogoda
Przejechaliśmy dzisiaj ponad 240 km... byliśmy między innymi na Kubalonce, w Żywcu, Bielsku, Wisła, Ustroń, góra żar.... i jeszcze parę innych miejsc..... Oluś był zachwycony, jak wrócilyśmy to tylko kompanko, butla i padł.....
pozdrawiamy
w końcu dziś fajna pogoda
Przejechaliśmy dzisiaj ponad 240 km... byliśmy między innymi na Kubalonce, w Żywcu, Bielsku, Wisła, Ustroń, góra żar.... i jeszcze parę innych miejsc..... Oluś był zachwycony, jak wrócilyśmy to tylko kompanko, butla i padł.....
pozdrawiamy
W brzuszku moje panny to przeważnie buziami do siebie były, przynajmniej odkąd wiedziałamże są dwie...wcześniej się tak dobrze kamuflowały, że nikt pojęcia nie miał, że to ciąża mnoga ;D, to tak do końca nie wiem jak się układały... Sukienki kupiłam w Katowicach, trafiłam na nie w sklepie z ciuszkami dla dzieci (do chrztu, komunijne) przypadkiem, koszt bagatela...150 zł sztuka!!! Ale takie sukienki potrafi też uszyć moja teściowa, zdolna z niej bestia tylko ostatnio nie ma czasu na tego typu robotę, a szkoda...
W sobotę i niedzielę były Dni Lubomi. W sobotę grał KOMBII a wczoraj Mandaryna. Akurat to ostatnie zjawisko jakoś mnie nie podnieciło, ale Kombii...grali super!!! Dziewczyny poszalały w suchym basenie, dostały balony i dmuchane zabawki, synio szalał na atrakcjach dla większych dzieci, było bardzo fajnie. Ja nic, tylko lody wcinałam...a d..a rośnie...ech!
Diablico, to ładnie zjeździliście! Aż dziw, ze twój szkrab taką trasę wytrzymał! No no !!! Szacuneczek
W sobotę i niedzielę były Dni Lubomi. W sobotę grał KOMBII a wczoraj Mandaryna. Akurat to ostatnie zjawisko jakoś mnie nie podnieciło, ale Kombii...grali super!!! Dziewczyny poszalały w suchym basenie, dostały balony i dmuchane zabawki, synio szalał na atrakcjach dla większych dzieci, było bardzo fajnie. Ja nic, tylko lody wcinałam...a d..a rośnie...ech!
Diablico, to ładnie zjeździliście! Aż dziw, ze twój szkrab taką trasę wytrzymał! No no !!! Szacuneczek
reklama