reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Justyna - za zaproszenie Olo dziękuje i napewno skorzysta tylko narazie nie wiem kiedy.... bo w sobotę do pracy idę, w niedzielę mamy służbowego grilla, w przyszłym tygodniu pracuje na rano a w niedzielę mamy remament ... tak że się nie nudzę... ale mam nadzieję że jeszcze trochę pogody będzie ;D ;D ;D

Agnieszka - zdięcia fajowe..... to na balatonie?..... jakieś znajome krajobrazy ;D ;D ;D

reklama
Zgadza się to Balaton. Ale syf przepraszam za określenie może to jeszcze po zimie.Pochodzić po wodzie to można ale kąpać sie nieda.Została nam Ruda w Rybniku ;D ;D ;D

ja z własnej woli nigdy bym do wody na Balatonie nie weszła bez względu na porę roku ;D ;D ;D

dzisiaj już po pracy.... a jutro impreza służbowa.... pojadę żeby się pokazać i wrócę do moich męszczyzn..... ;D ;D ;D

imprezka była calkiem sympatyczna ale jednak strasznie ciągło mnie do moich chłopakow i już jestem w domu... i bardzo sympatyczne było to że Olo mimo ze o tej porze już zawsze śpi to bawił się w łużeczku i czekał aż mamusia da mu dziuba na dobranoc ;D ;D ;D

Fajnie że impreska sie udała ;) My juz po spacerkach yeraz mała zrobiła sobie dżemke bylismy w cieniu ale raczki sobie opaliła .Musze iść i kupic jej coś na słońce jakich kosmetyków wy używacie?
mizzia czekamy na zdiecia
...a tak na marginesie nie wiecie czy basen na rudzie otwarty jest juz? ;D bo ja to sie doczekać nie umiem żeby wskoczyć do wody i popływać ;D dwa sezony nie kozystałam z rzadnych basenów itp. musze sobie odbic ;D ;D ;D

Halo halo ;D Gdzie wy sie podziewacie? tak ciepło sie nie dziwie, że was nie ma ja dopiero siadam do komputerka, bo jak mi sie nagrzeje pokoik to komputer przestaje chodziś, :mad: :mad: procesor przegrzewa teraz troche chłodniej .Trzeba lepszy wiatrak kupić ;D ;D

jestem.... ale jest tak ciepło że ja jużw biurze sięgotujęto na BB poczytam i idę spać :)
ale obiecuję że się poprawię....

a co do kosmetyków to ja kupiłam mleczko dla dzieci po 6 miesiącu z Limiera ;D

Halo
Jest tu ktos te upały mnie wykończą ;D
Dzis zamówiłam wózek na allegro i własnie dostałam odpowiedz ze wysłali ,jak przyjdzie to sie pochwalimy ;D

reklama
Kąpiemy sie na balkonie co prawda w wanience ale zawsze coś ;D
czer0011pc.jpg

Do góry