reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Oliwka to jednak silna dziewuszka..... hihihi patrzeć jak karate będziesz trenować.... ;D
diablica2
tata Ola co prawda mięśni nie ćwiczy... ale marzy mi się by Olek jego głowę i zdrolności odziedziczył......
diablica2
melduję że Alek z entuzjazmem zaakceptował kojec.... (przynajmniej zabawki z niego nie uciekają... hihihii ;D) i pozatym zaczą naukę picia z kubka niekapka.... jeszcze są małe problemy ale coraz mniejsze.... byle do przodu.... ;D ;D ;D
Witajcie Kobitki!!! Ale za Wami tęskniłam!!! Justysia zostawiłam Ci nazwę leku na priv.
Fajne te pojazdy macie, ja pochwalę się swoimi jak uda mi się wyrwać telefon od męża i pocykać kilka fotek.
Teraz szykuję się do urodzin córek...i dylemat...jeden tort czy dwa? Na prezent mam już sukieneczki, będą jeszcze rowerki...
Moje córy też lubią kojce, szczególnie teraz, bo otwieram im jeden bok i mogą sobie swobodnie wchodzić i wychodzić.
I jeszcze COŚ.....wczoraj moje córy zaczęły chodzić!!! SAME!!! Prawie jednocześnie
Fajne te pojazdy macie, ja pochwalę się swoimi jak uda mi się wyrwać telefon od męża i pocykać kilka fotek.
Teraz szykuję się do urodzin córek...i dylemat...jeden tort czy dwa? Na prezent mam już sukieneczki, będą jeszcze rowerki...
Moje córy też lubią kojce, szczególnie teraz, bo otwieram im jeden bok i mogą sobie swobodnie wchodzić i wychodzić.
I jeszcze COŚ.....wczoraj moje córy zaczęły chodzić!!! SAME!!! Prawie jednocześnie
diablica2
mizzia gratulacje dziewuszkom z okazji chodzenia.... a tort proponuję jeden ale za to duży i z dwoma seruszkami..... niech od początku uczą się wspólnoty ale nie tracą swoich osobistych osobowiści i intelektów... bo tak sobie myślę.... robione przez kalkę ale jednak dwie osobne dusze... hihihih
nie przejmuj się... czasami napada mnie taki filozoficzny nastrój.... hihihi
nie przejmuj się... czasami napada mnie taki filozoficzny nastrój.... hihihi
reklama
Witaj mizzia .Fajnie ze zajrzałas . . ;D Torcik jak najbardziej jeden tak mi sie wydaje tak jak pisała diablica ;D To niezła bibka sie szykuje ;D ;D wszystkiego razy 2 ;D ;D ;D ;D ;D
Kojec to fajna sprawa ale ja mam niestety za mało miejsca ,żalowałam ze odrazu nie kupiłam zamiast łużeczka .
Kojec to fajna sprawa ale ja mam niestety za mało miejsca ,żalowałam ze odrazu nie kupiłam zamiast łużeczka .