reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
melduję że Alek z entuzjazmem zaakceptował kojec.... (przynajmniej zabawki z niego nie uciekają... hihihii ;D) i pozatym zaczą naukę picia z kubka niekapka.... jeszcze są małe problemy ale coraz mniejsze.... byle do przodu.... ;D ;D ;D

Witajcie Kobitki!!! Ale za Wami tęskniłam!!! Justysia zostawiłam Ci nazwę leku na priv.
Fajne te pojazdy macie, ja pochwalę się swoimi jak uda mi się wyrwać telefon od męża i pocykać kilka fotek.
Teraz szykuję się do urodzin córek...i dylemat...jeden tort czy dwa? Na prezent mam już sukieneczki, będą jeszcze rowerki...

Moje córy też lubią kojce, szczególnie teraz, bo otwieram im jeden bok i mogą sobie swobodnie wchodzić i wychodzić.

I jeszcze COŚ.....wczoraj moje córy zaczęły chodzić!!! SAME!!! Prawie jednocześnie :)

mizzia gratulacje dziewuszkom z okazji chodzenia.... a tort proponuję jeden ale za to duży i z dwoma seruszkami..... niech od początku uczą się wspólnoty ale nie tracą swoich osobistych osobowiści i intelektów... bo tak sobie myślę.... robione przez kalkę ale jednak dwie osobne dusze... hihihih
nie przejmuj się... czasami napada mnie taki filozoficzny nastrój.... hihihi

reklama
Witaj mizzia .Fajnie ze zajrzałas . . ;D Torcik jak najbardziej jeden tak mi sie wydaje tak jak pisała diablica ;D To niezła bibka sie szykuje ;D ;D wszystkiego razy 2 ;D ;D ;D ;D ;D
Kojec to fajna sprawa ale ja mam niestety za mało miejsca ,żalowałam :( ze odrazu nie kupiłam zamiast łużeczka .

Do góry