reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

jeszcze nie zrobiłam bo wiesz że telefonu z aparatem nie mam.... ale czasami podkradam telefon Przemkowi hihihihihih tylko ciężko mi zsynchronizować chwilę gdy mam ten telefon i chwilę gdy Olek nie śpi... ale nadrobię i to i od razu wkleję ;D ;D ;D

reklama
jestem ;D

Oliwka przejzyj dokładnie czy w swoim koncie noe idzie zrobic takich zmian a jak nie to chyba tylko na nowo zalogować sie 8)

Hej ;D Justyna fajnie że jesteś, już patrzyłam ale nie idzie tylko można zdięcie zmienić a nowe konto bez sensu :(
Olo cóż masz za motor ;D super sprawa jeszcze troche musisz poczekać i sam bedziesz śmigał po placu ;D ;D

Wyśle wam zdiecie jak Oliwia woziła psa na rowerku ;D Ale miała rodoche ;D a po tej przejażdżce pies ma jej dość na widok jej chowa sie gzie popadnie.
kl0138if.jpg

reklama
czapa super my mamy podobną tylko różową i z napisem. Alek jaki przystojniak w niej ;D oczywiscie bez też ;D ;D ;D
0084jy.jpg

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry