reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

hej hej !!
gdzie sie podziewacie ???

Oliwka Oliwia śliczna na tym zdj !! a ile miala jak zaczeła chodzić ?? Liwia jeszcze jeszcze bo ma cięzką dupcie ale nie spieszymy sie bo przeciez kupa czasu jeszcze !!!

Kasia całusy dla Alexa

reklama
ja ostatnio rżadko zaglądam ale albo gdieś wędrujemy..... albo siedzę na Allegro i taki fajny samochodzik dla Alexa licytuję.... :)
pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy

Hej :) :) :)
Justynka Oliwia jak miała 10 miesiecy to już sama chodziła a 9 to zarączke sie prowadzaliśmy taki zniej siłacz był i jest ;D ;D ;D
Kasia ja też siedze na allegro i zawsze coś zakupie te allegro to fajna sprawa ;D ;D ;D Całuski dla maluszków i ich mam :-* :-* :-* :-* :-*

No witam ;D
Nic nowego ,chyba wiosna sie zbliza co??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Jak tam mała siłaczka??

No to fajnie ;DJak zacznie raczkować to bedzie jej wszedze pełno ;D ;D ;D
A gdzie podziewa sie Diablątko z Alexem

Diablątko z Alexem żyją i dziękują za pamięć..... ostatnio trochę mało bywam na BB ale się poprawię.... Alexowi ząbki zaczynają wychodzić.... zaczynam mu dietę zmieniać.... i wogóle dużo siędziej tak ż ostatnio mnie trochę niebywało..... ale teraz pozdrawiam MAMUSIE I MALUSZKI

reklama
Alex choruje na ząbki czy nie jak mojej wychodziły to wogule nic nie odczułam jak narazie ;D ;D odpukać .Teraz ma 4 zabki.

Do góry