reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
Eva- witam w naszym kąciku....

dla reszty koleżanek i ich dzieciątek pozdrowienia i dziubaski.... Alexowi ostatnio żołądeczek a raczej kolki dają nieźle popalić ale już chyba wiem co jest przyczyną.... oby to było to.... dziś lecę już do łóżeczka ku Alexowi bo na pysk lecę....

jeszcze raz buziaki

;D ;DWitaj Ewo fajnie że jest nas wiecej ;D ;D
Moja mała nie miała kolek wiec nie wiem co to znaczy i dobrze Kasiumusisz byc wykonczona.????Pozdr dla Liwci i Alexa jak również dla nowej Natalki :-* :-* :-* :-* :-*

witam Panie....

Alexowi przeszły problemy "brzuszkowe" i wrócił mój wesoły skarbek

Oliwka29- wczoraj byłam wykończona ale i szybko wstałam ... potem miałam dużo do zrobienia.... Kolki ALEXA wykończyły mnie bardziej psychicznie niż fizycznie ale już jest dobrze.... dziękuję za troskę....

Eva1977- jestem w Jastrzębiu przynajmniej raz w tygodniu bo jeżdżę z Alexem na gimnastykę do centrum rechabilitacyjego.... ;D ;D ;D

Justyna- a jak tam nocnikowanie księżniczki i co to by6ło z tym wstawaniem.... czyżby jej wysokość już zaczynała chodzić? ;D ;D ;D

całusy dla Wszystkich

Diablica no Liwia twardo sie nocnikuje ale narazie na sucho ;D no i znudziło jej sie a że nie chciałam jej jeszcze wziąść z tego nocnika to sie chwyciła i wstała na proste nózki - szok !!!!

Justyna- od czegoś Liwcia chciała zacząć..... najlepiej od terapi wstrząsowej dla rodziców... BRAVO konkretna dziewuszka..... dla nie dzubaski a dla rodziców pozdrowienia.... Alex jest na etapie wstawania do siedzenia.... idzie mu to coraz pewniej... :)

Cześć
No to Liwka chyba zacznie szybko chodzić ;D tak jak moja Oliwka też była taka silna ;D ;D ;D
Dobrze że z Alek wrócił do siebie ;D ;D ;D
Ja byłam dziś wyleczyć ostatniego zęba i mam narazie spokój ;D
0063li.jpg

reklama
Do góry