reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Oliwka sliczna ta Twoja panienka a gdzie takie fajniusie czapki idzie kupić ?? czy sama robiłas ? ;D

i sie powtórze Olo super ! i puldaski fakt tez ma fajne ;D

reklama
Hallo ;D ;D
Ta czapeczke zakupiłam akurat na allegro za 9,99 . Kurcze teraz patrze że sa dwa takie same zdiecia :mad: :mad:

Hejka
Długo was niebyło tu , zreszta mnie też ;D ;D Śliczna pogoda sie zrobiła a wczoraj do południa jak cieplutko ;D My byliśmy pół dnia na dworku zanim nie zaczeło padac :( :( :( Wy napewno tez ??

wczoraj było fajnie... to fakt... a dziś z Alexem na sazczepienia niestety jechaliśmy samochodem a nie tak ja zwykle pieszo.... bo leje okropnie...

narazie ząbków nie widać.... ale jak by co to zameldujemy.... dziś byliśmy na szczepieniu i Pan doktor kazał przejść na mleczko nr2... na dzień dzisiejszy Alex mierzy jakieś 67-70 cm i waży dokładnie 6600g czyli tak akurat w środku tabeli norm.... czyli nie jest ani chudzielcem ani grubaskiem.... i muszę się pochwalić że Pan doktor mnie pochwali8ł że umiem utrzymać taką wagę na sztucznym mleku ;D ;D ;D jak będzie fajna pogoda możemy się umówić na rynku w Wodzisławiu.... fajnie było by się poznać... ;D

Pozdrawiam małą księżniczkę..... kiedy to skończy równy roczek???

aha... mam pytanko.... wszędzie w Wodzisławiu szukam łyżeczki ... takiej małej.... dla Alexa... i nie mogę znaleść... mam tylko takie z melaminy z Canpolu... ale te są i tak jeszcze za duże. . a mam małe problemy nauczyć mojego maluszka jeść łyżeczką.... nie obiły Ci się takie łyżeczki gdzieś w oczy?

reklama
Hej ;D ;D
No to ładnie wazy nasz kolega i mierzy oczywiscie :) Moja ważyła w tym miesiacu 7500 ale była
krótsza 63 cm ale oni mierza inaczej jak w szpitalu tak mi powiedziała położna i niewiem kogo słuchac ::) ::)
Co do spotkania to nie ma sprawy, jak bedzie fajna pogoda umówimy sie kiedys na rynku. Ja kupiłam łyzeczki w markusi u nas na 30-leciu ,w markusi sa malutkie,pakowane po dwie i zmieniaja kolor jak jedzonko jest zagorące .Dałam za nie chyba 9 zł.OLIWKA wczoraj skończyła roczek,kurcze zapomniałam napisac i musze suwaczek zmienic bo z nim cos nie tak :mad: :mad: :mad: a impreza w sobote ;) ;) ;)
0149rm.jpg
PIERWSZY WIOSENNY SPACER ;D ;D ;D

Do góry