reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Kasia to fajnie ze wszystko ok !!! po pieluszki wpadnij kiedy bedziesz chcieć !!!

Liwia wózkuje sie na balkonie, wiosną pachnie, ptaszki spiewają, ja kawke popijam i na bb PIĘKNIE !!

reklama
ja też sobie mały Dzień Kobiet zrobiłam.....
do mamy nie jadębo jedzie tam Marysia... a jest na pooperacyjnej więc lepiej tam zarazków nie wnosić.....

rano byłam z Alexem w Jastrzębiu.....
potem Przemek do roboty pojechał..... a ja trochę posprzątałam.... i korzystając z tego że mały odsypia "ciężką gimnastykę....".... a musi być zmęczony bo nawet na jedzonko nie wstał ;D ;D ;D ; kończę wyszywać serwetkę.... i też pięknie....
a jak skończę wyszywać serwetkę to chcętaki obrazek dla Ola wyszyć jak na BB reklamują ....

Pozdrowienia dla Liwii i jej mamusi od OLA....,. (za to chyba nie zakopują w ogródku sąsiadów? ha ha ha ha)

olozb1rv.jpg

Kasia pozdrów mame i niech szybko do zdrowia wraca !!
Dziekujemy za życzonka ale z Pawłem to nigdy nie wiadomo to nie bede ryzykować i sie nie przyznam :laugh:

Witajcie dziewczyny.
Cawno mnie nie było ale nie byłam w stanie siedzieć nawet przed kompem ;D ;D ;D ale już lepiej.Oliwki już prawie przeszło ale znowu dostała biegunki chyba po antybiotyku lepiej zrby przeszło bo w poniedziałek znowu dz lekarza :)Kasiaa wy jutro na basen????

Oliwka29- niejedziemy jutro na ten basen... Alex trochę kicha... a ostatnio nam się trochę plany pozmieniały... załapiemy się na drugą turę....

hej!.... jak tam kolejna lekcja pływania.... wiesz... dobrze że my dziś nie jechaliśmy bo mały cały dzień był niespokojny a wieczorem przed spaniem takiej kolki dostał że jeszcze teraz odreagowuję :( :( :(

Oliwka jak tam saopoczucie Twoje i Twojej Juniorki?

na basenie super jak zwykle zreszta !! wczoraj Liwcia skakała do wody tzn Paweł wrzucał ją do wody a ja łapałam, no i tatuś z całej pety rzucał dzieckiem jakby workiem kartofli ale Liwii sie podobało ;D

HEJKA :)
My jż dzieki bogu dobrze ;D ;D ;D ;D znowu ta pogoda jest beznadziejna ,kiedy ta wiosna nadejdzie ::)Justynaale fajnie macie na tym basenie :laugh: :laugh: :laugh: ważne ze dzidzi sie podoba.Kasia a kiedy pojedziecie ???biedny maluszek ale sie wycierpiał . :( :( :(

reklama
witam jestem tutaj nowa :laugh: mam na imię Ewa i mam prawie siedmioletnią córeczkę Natalkę; mieszkamy od października w Jastrzębiu Zdroju, wcześniej mieszkaliśmy w Gliwicach
pozdrawiam

Do góry