reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Błam i już przyszłam .Ma zapalenie , kaszel okropny i się męczy :( :( :( ale mamy antybiotyk i syropek i myślę że szybko przejdzie. :( :( :( :( :(

reklama
diablica2 pisze:
Justyna- moja sąsiadka z zarazem koleżanka z zawodówki rodziła 3 lata temu w Wodzisławiu i strasznie narzekała.... a niedawno tam rodziła jej szwagierka i powiedziała że jużwięcej tam jej noga nie postanie.... więc może wyposażenie to nie wszystko..... ;D ;D ;D
dlatego rodziłam w Rydułtowach ale miło by było gdyby blok porodowy tam nie wyglądał jak sprzed wojny i szłoby sobie rodzić w przyjemniejszych warunkach a nie czekać na korytarzu przyklejona do kaloryfera !!

Duzo zdrówka dla naszych chorowitek !!!!!

A co powiecie jakbyśmy jak juz bedzie wiosna spotkały sie razem gdzieś ???

na początku pozdrowienia dla wszystkich mam i ich bąblowin.... ;D ;D ;D

co do spotkania.... chętnie się dołączę a nawet zaproponuję ogródek (ogródek... oczywiśnie jak śniegi stopnieją)... co prawda chuśtawki jeszcze nie mamy ale ogniska odbywają się u nas niezłe.....

a wogóle to trzymajcie za mnie kciuki dziś jadę do Tarnowskich Gór do dr. Holeszko.... ciekawe jakie znowu rewelacje usłyszę....

Oliwka29... jak tam samopoczucie "smarkatej i pociągającej" księżniczki...

Kaja25... może coś więcej o sobie i swoim skarbku

Justyna... jak pani doktor pozwoli to w niedzielę jedziemy na basen.... na tych samych zasadach co wy tylko do Radlina

Pozdrawiam

olozb1rv.jpg

no właśnie słyszalam ostatnio ze w Radlinie otwarli !! Napisz koniecznie co tam w TG Ci powiedzieli ! Masz juz pieluszki bo ja mam do odsprzedania bo za małe na Liwciornie są !!

Hej
My jeszcze chore,małej troche przechodzi ale mi głos sie stracił zapalenie krtani.
Diablica napisz kiedy sa zajecia czy to trzeba sie umuwic ,ile kosztuja i jakie dni jednym słowem wszystko ;D

reklama
Witam !!!

Justyna jeżeli masz takie na malucha około 6kg bąblowiny z kością.... (czyli rozmiar 62 lub 4-9kg) to chętnie odkupię.... tobie leżą a mi jedno gdzie kupię tylko nie wiem kiedy w Pszowie będę bo dziś jadę do Rydułtów do mamy bo operację miała...

Oliwka29my jedziemy już teraz w niedzielę na 1100.... z tego co Przemek się oriętował to trzba mieć te pieluszki dla bobasków na basen i standardowe środki do pielęgnacji malucha.... koszute to 220 PLN za 9 lekcji i ponoć pracują tam Ci sami ludzie co w Rybniku... a jednak bliżej i mniej dzieciorków jest.....

co do Tarnowskich Gór...... pani doktor bardzo miła.... powiedziała że narazie z maluszkiem wszystko w porządku poprostu w tej rącze się jeszcze kosteczki nie wytworzyły.... i mają na to czas o 12 miesięcy....jednak żeby być pewnym za miesiąc pojedziemy do pani doktor do Piekar do szpitala i mu taką małą łuskę uszywniającą zrobi żeby kosteczki prosto rosły... kręcz Alex też ma ale mały i powinien do 9 miesiąca zaniknąć a jeżeli ćwiczę to nawet szybciej... a ten skręt i rączaka to najprawdopodobniej z tego że miał mało miejsca w moim brzuszku i leżał tak skręcony w jednej pozycji.... i to ponoć dość częste dolegliwości u takich maluszków.... narazie pani doktor nie zauważyła nić niepokojącego

olozb1rv.jpg

Do góry