reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

kaszu27 witam na naszym skromnym wądku.....

Oliwka, Jutyna wybaczcie moją skąpą obecność ale komputerek mi się tycio popsół i prócz tego mam trochę roboty.... w czwartek idędo dr Zimońskiej (rechabilitant) w piątek na rechabilitację a w wtorek za tydzień jadę do tej pani ortopedy z Piekar (prywatnie przyjmuje w Tarnowskich Górach)... postaram się informować w miarę na bierząco....

pozdrawiam i buziaczki dla waszych pociech.....

reklama
Moja Laura do ostatniego piątku była w gipsie aż do pasa, poza tym dostrzegłam na jej sutkach guzy i bardzo się wystraszyłam... Może jestem zbyt przewrażliwiona, a to dlatego, że w mojej rodzinie wszyscy poumierali na raka - w tym i moja mama w zeszłym roku na raka piersi... :(

Kasia no odezwałaś się :) :) wybaczamy ;D ;D ;D
Kaszu ja cie pamietam z innego forum e-gazety.Fajnie że tu do nas zajrzałaś.Biedne te twoje maleństwo :( :( :( w tym gipsie a co jej sie stało. :( Rak to potworna choroba,jeżeli ktoś w rodzinie chorował z najbliższej strony to mówi sie że jest się z grupy podwyższonego ryzyka ale z twoją niunią wszystko ok :( :( :(.

Oliwka 29 ja już byłam na każdym forum, ale najbardziej zachwalam sobie BB!!! Jestem tutaj już od roku i nabyłam grono super znajomych! ;D ;D ;D

Na forum e-gazety byłam może ze dwa razy tylko zapytać o to co mnie martwi w związku z Laurą!

Jeśli chodzi o to złamanie to był niestety niefortunny wypadek. Otóż w drodze z garażu do domu miałam małą na rękach, było ciemno a chodniki oblodzone strasznie. W pewnym momencie upadłam , jednak ratowałaaaaaaurę biorąc ją na siebietety pomimo to uderzyła nóżką o lód i okazało się, że ma złamanie kości udowej. :( :( :(

Jak dobrze że jest już po wszystkim....nie mogłam jej kąpać, pampersy musiałam wkładać pod gips, żeby nie dostała odparzeń...SZOK!!!

Kaszu WITAM Cie jeszcze raz również tutaj i bardzo sie ciesze ze trafiłaś !!!

przede wszystkim ucałuj Laurę od nas !! dobrze ze tak wszystko juz sie skończyło - NIECH TA WIOSNA JUZ PRZYJDZIE !!!!

a rak to straszna choroba u nas w rodzinie tez sie panoszy, moja mama tez zmarła na raka jak ja miałam 9lat!

i co lekarz powiedział Ci na te guzki ???
na pewno wszystko bedzie dobrze !!!!

Zaglądaj tu często !!!!

diablica a co z kawką i spotkaniem ??? ucałuj Olcia jak tylko pozałatwiacie wszystko to odwiedź nas !!

Justyna- przedewszystkim - zdięcia są urocze takie "stylizowane",... co do spotkania na dłuższej kawie... to ostatnio nie mogę wiele planować bo Olo mi trochę marudzi... jutro i pojutrze jadę do tego jastrzębia a w przyszłym tygodniu moja mama ma opreację u Rutkowskiego na oddziale... więc sama widzisz... ale na pewno jak tylko się uda to się zdzwonimy.... ucałuj Liwcię.... i powiedz że jak się nauczy pływać to potem będzie uczyć mnie.... ;D ;D ;D

Oliwia29- dzięki za wybaczenie:)... buziaki dla Oliwii

Kaszu27- nie przejmuj się dziwnymi diagnozami. Sama ostatnio padłam ofiarą "kompetencji" naszych lekarzy dziecięcych.... ale wszystko się powoli dobrze kończy... więc uszy do góry i buziaki dla Laury. podmuchaj ją fajnie w zdrowiejącą już nóżkę ;D ;D ;D

olozb3hv.jpg

Kaszu z tego co dziewczyny u nas na sierpniu pisały to takie rózne zgrubienia np na węzłach chłonnych moga u dzieci wystepowac i nie jest to nic groźnego ! Ale zawsze lepiej lekarzowi coś takiego pokazać !! Ucałuj Laurę mocno !

Diablica trzymam za słowo !! Nagonicie sie trochu z Alexem - całusy !!! Trzymaj sie !!

Hej??Co tam słychać ciekawego?? :p :p
Justyna co rehabilitant powiedział ???
Kaszu twoje kochane maleństwo już troche przeszło ale dobrze że wszystko ok :) :) :) :)
Całuski dla LIWCI ,LAURY I OLKA i ich mam :-* :-* :-*

reklama
Do góry