reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

ooooooooooooooooooo...........
Justyna z Liwciorem sie pojawily.... a juz myslalam ze nas nie lubicie...... Jak tam lekcje plywania.... Liwia juz smiga pod woda? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

olozb3hv.jpg

reklama
JUSTYNKA planujemy :) :) :) z reszta już bym chciała ale poczekamy jak mała skończy roczek .Chcemy żeby była jak najmniejsza różnica wieku .Fajnie by było ja by się urodziło też w marcu .A pozatym jestem na wychowawczym odchowam dzieciaczki i dopiero pójde do pracy. :laugh: :laugh: :laugh:Fajnie że się odezwałaś bo myślałam że jesteśmy z diablicą same :laugh: :laugh: :laugh:

jestem jestem !!!! tak łatwo mnie sie nie pozbędziecie !
Kasia zdj wysłałam Ci !!
Liwia nurkuje juz ze hej, a mi serce na ten czas staje ;D
Oliwka ja tez planuje drugą dzidzię przed powrotem do pracy póki moi tesciowie jeszcze pracują to ja moge z dzieckiem a za jakis czas z dziećmi byc, tylko ze my chyba wolimy troche wiekszą róznice tzn jak Liwa bedzie miała ze dwa latka, zeby juz troszke samodzieln a byla i nie chiała juz na rękach byc noszona no i jak bym w szpitalu musiała byc to co ?? Zobaczymy co nam z planowania wyjdzie, Liwia w 100% zaplanowana !!

Halo Halo jest tu ktoś?CO robicie ? Dziś pogoda nie dopisała na spacerki ale my byliśmy w sklepie.

Ja też jestem.... ale ostatnio trochę "wędruję" po różnych miejscach... wczoraj dyżurowałam trochęu rodziców.... Justyna chyba może potwierdzić.. a dziśbyłąm ostatni raz na badaniu bioderek.... a potem w tym szpitalu rechabilitacyjnym w Jastrzębiu... ale opiszę Wam to innym razem bo dziś mi się nie chce już nawet myśleć.... a tak apropo.... zgłosiłyście swije maluchy do ubezpieczenia zdrowotnego w zakłądzie pracy?.... bo ja się dziś o tym dowiedziałam przy załatwianiu dyskietki dla małego.... ;D ;D ;D

olozb3hv.jpg

reklama
Witajcie
Nie było mnie dawno a przynajmniej tak mnie sie wydaje ;D ;D ;D
Z tym ubezpieczeniem to nie wiem ale ja mam ją w pracy ubezpieczoną a teraz na wychowawczym to w urzedzie miasta ,chyba o to chodzi???

obrazeek0228eh.jpg

Do góry