reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Oliwka wymyśliłam sobie dziś spacerek do kauflanda... a wiaterek jednak był dosyć mocny... ale mam nadzieję że Alexa nie zawiało.... narazie był wesoły....

olozb3hv.jpg

reklama
ja tez dzis wyszłam na spacer i myslałam ze mi łeb oderwie tak wiało, ale słońce było śliczne i Liwciorek pyszczek opalał póki wiało w plecy ! Na szczęscie nasza spacerówka jest super zabudowana i nie straszny rzaden wiatr gorzej jak ja mam pchac albo ciągnąc pod wiatr wózek ;D

Witajcie
Ja też byłam wczoraj ale strasznie wiało jak zwykle na naszym osiedlu.A propo wózków to jakie macie bo ja mam z tych wielofunkcyjnych i woże małą w spacerówce ale zastanawiam sie nad nowym na wiosne. :) :)

myśmy od razu kupili spacerowy... ale z budą, głęboki był niedrogi... a jest leki, funkcjonalny, zwrotny.... myślę że sprawę wózka mam rozwiązaną do końca i nie będę kupowała innego..... zresztą Justyna go widziała...

olozb3hv.jpg

Ja jeszcze sie zastanowie bo z tego tez mam spacerowy wózek,niewiem :laugh: :laugh:
Ale dziś zimno ::) ::) ::)

ja tez Oliwka myślałam nad spacerówką taką ciut mniejsza (taki co mi całego bagaznika nie bedzie zajmował) bo my mamy wózek na dużych pompowanych kołach i po gondoli teraz Liwia jezdzi w spacerówce i jak dla niej jest bardzo wygodna, dobrze zabudowana i na dużych kołach co przy naszych drogach jest zbawienne poza tym jak do lasu jedziemy na spacer to tez super, no i rzaden śnieg nie był straszny. No i tak myśle ze dla własnej wygody to chyba podaruje sobie to kupowanie wole zeby Liwce było wygodnie !!

Chyba masz racje te duże koła są super a teraz po tych śniegach chodniki są tak zawalone ,masakra ,A wózek sie spisuje idealnie .Chyba nie kupie ;D ;D ;D

Oliwka jaka sliczna ta córeczka !!!! tam wyżej zdj widać !!
a dlaczego nie zaglądasz na Śląsk ??? tam jest duze grono zapraszam !!!!!!

a jaki masz wózek teraz ?

Dziękuje twoja córcia tez jest śliczniutka. ;D ;D ;DJa mam MIKRUSA i jest super lekki .
;D Byłam raz na śląsku albo dwa musze zajrzeć. :) :) :)

reklama
Do góry