reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z West Midlands

ivetten ja mam konto na ebayu i podalam wymyslony z glowy numer telefonu stacjonarnego, gdyz oboje z mezem posiadamy tylko komorki. I bez problrmu przeszlo:tak:

reklama
No ja tez jestem totalnie odizowlowana, nie chodze na zadne grupy z moim maluchem, poza tym u mnie w miescie jakos tak malo mam z dziecmi...albo ja ich nie widuje;-)

MAMUNIA2

malutka grzeczna,tylko ma koleczki od 20-23 no wczoraj nic niebylo:)wiec moze przejdzie paskudztwo....
Uzywalam infacolu teraz ta slynna wode koperkowa a dzisiaj nic...tylko plantex i zobaczymy co bedzie:)

Maluska spi ladnie jak zasnie okolo 21-22 to wstaje na jedzonko pomiedzy 3-5.oo i spi dalej do 8.00 znowu jedzonko 2 godzinki przerwy i spimy prawie do 14.00takie lenike jestesmy hehe

ciezko mi jest troszke bo maz mi niepomaga jest ciagle zajety..a jak juz wraca do domku to jest okolo2-3 rano i spi....trosie pogada do niuni jak niespi:sorry::sorry::sorry::sorry:

mama przyjedzie czsami i pomoze:)

mala wlasnie zasnela wiec ja szybko hyc na kompa:)

buziaki dla was

Wiesz, nie wiem co sie dzieje, ale jak pisze post, to zawsze jest o dwie godziny do tylu!!! Cos mi sie porobilo z kompem albo nie wiem....

Ale masz racje...tak nie dosypiam, bo moje dziecko co chwila w nocy sie budzi i placze niemilosiernie. Zabki musza go bolec, tak mi sie wydaje!!! Smaruje dziaselka zelem, ale to nie pomaga zbytnio. A moze Ty masz jakies sposoby? Bo ja juz dluzej tak nie pociagne:(( jak dlugo moga zabki wychodzic??

witam, dawno mnie tu nie bylo:-)ale braki czasowe niestety.
dzieciarnia w szkole, aj tez wybieram sie na kurs , 2 razy w tyg,, do tego spotkanie polek w piatki i jeszcze jedno we wtorki, do tego wizyty u lekarza, musze sprawdzic sobie tarczyce i dentysta. nogi mi nie dlugo odpadna:-D no i koniec wolnej chwili, milego wieczorku. a moje gg 5093819, jakby ktos mial ochote:-)

Myleene-oj może i to bardzo długo, wiem z doswiadczenia:tak:. Może to nie najlepsza wskazówka, ale jak już było naprawdę zle to dawałam chłopcom na noc calpol, żeby się tak nie męczyli.

reklama
pierwszy dzień to była niepewność a drugi już trochę na "nie", trzeciego-wczoraj był wielki płacz a dziś jest przeziębiony i został w domu.... no ale czarno to widzę :-(
podobno pierwsze dwa tygodnie są najgorsze... tłumaczę na wiele sposobów,przygotowywałam od chyba pół roku...ach...

Do góry