reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z West Midlands

Czesc wszystkim dziewczynom, moje imie Aska, corcia urodzona w walentynki ma na imie chloe, dolaczamy sie do forum, mieszkamy w Coventry... Pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
:)

mamunia2 witaj...

strasznie nozki mi puchna( ciezko butki ubrac.:no:
jestem w 34 tygodniu ciazy...grubcia mam juz prawie 90 kg(((((((

laski gdzie robilyscie zakupki:wózki,ciuszki ,kołderka i te sprawy?

witam wszystkie. jestem zaganiana, ze ledwie zipie:-):-):-)
fasoleczka. wozek kupilam na ebay. ciuchy na car boot, body w tesco, a jeszcze w miare tanio mozna dostac cos w tkmaxx, zwlaszcza jak maja przeceny. ostatnio nawet maja spory wybor. lozeczko na ebay. ciuszki tez mozna tam zdobyc i czasem za grosze. jesli chodzi o wozki na ebay , najlepiej zaznaczyc dystans do 50 mil od seibie, zeby mozna bylo odebrac. czasem trafi sie, ze wysla.

lece dalej. milego dzionka.

Witam wszystkie mamusie, których jeszcze nie witałam! No i wszystkie pozostałe oczywiscie też:-).

fasoleczka- ja to różnie. Troszkę w argosie, troszkę w mothercare, next i gdzie się tylko cos fajnego trafiło:-D. A masz jakis problem ze znalezieniem czegos konkretneo, czy tylko tak pytasz?
myleene- a wy już wróciliscie?

Witam drogie mamusie. Jestem mamą Adrianka, i mieszkamy w Banbury (Oxon). Często jeździmy do Stratford na małe zakupki :-D I bardzo lubimy to miasteczko.

Mamunia2- dzięki za powitanie. Bywasz czasami w Banbury może? No rzeczywiscie Twój starszy synek chyba z tego samego rocznika co mój. Oj z dwójka małych urwisów to masz pewnie urwanie głowy. Co porabiasz na codzień, w wolnej chwili? Macie ładne miejsca do spacerowania. Ostatnio byłam w Stratford 2 tygodnie temu, chcielismy wypożyczyć te łódki w centrum, no ale że mój mąż nie umie pływać, więc plan nie wypalił. Ja kiedyś bardzo dużo pisałam na tym forum, głównie na Mamy z UK, ale jakoś stare mamuśki się powoli wykruszały.
Właśnie obejrzałam bardzo fajny film, może nie z tych "ambitnych", za to z pozytywną energią. Ten film to w "Pod słońcem Toskanii". Mój Adrian biega jeszcze po ogrodzie, zaraz muszę go dorwać do kąpieli. Grałam dzisiaj w banbingtona, super sprawa, od razu przypomina się dzieciństwo:-D Oby pogoda jutro dopisała..... Miłego wieczorku dla mam :-)

reklama
justyna- no własnie jeszcze nigdy nie byłam w Banbury, a mamy przecież rzut beretem:)
Z chłopcami faktycznie jest wesoło i często brakuje mi czasu, ale są cudowni i oboje z mężem chcielismy dzieci rok po roku, więc nie mam co narzekać:) My raczej mamy dobrze poukładane dni: rano wstajemy, sniadanko, troszkę sprzątania, jakis spacerek, mała drzemka Domisia, obiadek, znowu troszkę zabawy lub jakas kależanka wpadnie, żeby dzieci się razem pobawiły, a my troszkę plotkujemy,pózniej kolacja i koło 19:00 kąpiel, czytanie książeczki i wreszcie trochę spokoju:)))
Uwielbiamy chodzić na spacerki i każdy wolny dzień tatusia spędzamy poza domem, czasem na placu zabaw, a własnie byliscie kiedys na placu zabaw niedaleko parku? jest duży i po prostu super! chłopcy go uwielbiają.
A film też kiedys oglądałam, fajny, leciutki. Skakałam po kanałach i widziałam,że własnie leciał.
buziaki!

Do góry